Οι συνεργαζόμενες εταιρείες

Χάρη σε ένα αρκετά μεγάλο και ποιοτικά ελεγμένο εύρος συνεργαζόμενων εταιρειών και προϊόντων, η OVB βρίσκεται σε άριστη θέση να προσφέρει την ιδανική λύση για καθεμιά από τις εκάστοτε διαφορετικές συνθήκες της αγοράς και τις εκάστοτε διάφορες ανάγκες των πελατών.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες

Ένα στοιχειώδες μέρος της βασικής αρχής της επιτυχίας της OVB είναι οι συνεργαζόμενες εταιρείες μας. Εδώ μπορούμε να ανατρέξουμε σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται σε βαθιά αμοιβαία εμπιστοσύνη, υψηλά πρότυπα ποιότητας και αποτελεσματική συνεργασία. Μαζί επιδιώκουμε να φέρνουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στην προσωπική τους ικανοποίηση.

Οι Συνεργαζόμενες εταιρείες μας

Με τις ασφαλιστικές εταιρείες Ατλαντική Ένωση, Eurolife, Generali, MetLife, Arag και Ergo, την τράπεζα Eurobank και τις εταιρείες ΗΡΩΝ, Global Energy, Bautherm και Helios Res απολαμβάνουμε εδώ και δεκαετίες μια στενή συνεργασία βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη. Η ικανότητα, η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ευελιξία καθορίζουν τις επιχειρηματικές μας σχέσεις.

Με τα προϊόντα των συνεργαζόμενων εταιρειών μας, οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι της OVB μπορούν να ανταποκριθούν μεμονωμένα και ευέλικτα στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και να καταλήξουν σε στοχοθετημένες λύσεις.

Επισκόπηση