Πρόνοια για την τρίτη ηλικία;

«Θέλω να κάθομαι στην παραλία και να γράφω το βιβλίο μου».

Συνταξιοδότηση χωρίς έγνοιες - με σωστό πρόγραμμα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ήδη ακριβώς τι θέλουν να κάνουν με τη συνταξιοδότησή τους. Επιτέλους, σταματάτε την εργασία και έχετε χρόνο για τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Ωστόσο, εδώ υπάρχει και μια παγίδα: Η υποχρεωτική σύνταξη από μόνη της δεν επαρκεί για να διατηρήσει το συνηθισμένο βιοτικό επίπεδο στην τρίτη ηλικία.

Σήμερα, είναι απαραίτητο να ασχοληθούμε με το θέμα της ιδιωτικής σύνταξης όσο είναι ακόμα νωρίς. Μήπως αυτό ακούγεται σαν πολλή δουλειά; Δεν είναι. Μερικά καλά επιλεγμένα μέτρα διασφαλίζουν μια συνταξιοδότηση χωρίς έγνοιες, που θα διατηρήσει τα σημερινά σας επίπεδα διαβίωσης. Το ποιό συνταξιοδοτικό σχέδιο είναι κατάλληλο για εσάς, διασαφηνίζεται καλύτερα με τον οικονομικό σας σύμβουλο από την OVB.

«Ο Θωμάς με βοήθησε να ξεκαθαρίσω τις αβεβαιότητες που είχα σχετικά με την συνταξιοδότησή μου».

«Γνώρισα τον Θωμά πριν από 8 χρόνια μετά από σύσταση ενός φίλου. Εκείνη την εποχή, κατευθυνόμουν προς το ελεύθερο επάγγελμα και ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου με ουσιαστικό τρόπο. Μιλήσαμε για την κατάσταση της ζωής μου και τις επιθυμίες μου. Η συζήτηση ήταν πολύ ευχάριστη επειδή ο Θωμάς άκουγε και έκανε ερωτήσεις. Μετά από και άλλες συναντήσεις μαζί του, κατάφερα να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου και τις αβεβαιότητες με προσοχή. Σχεδιάσαμε μια στρατηγική για τη βέλτιστη εξασφάλισή μου.»

Παναγιώτης Σ., Ιωάννινα

«Ρώτησα τον Παναγιώτη για τις επιθυμίες και τα όνειρά του.

Ο Παναγιώτης είχε ακούσει πολλά πράγματα σχετικά με τη ιδιωτική σύνταξη από την οικογένεια και τους φίλους του. Δεν είχε ιδέα τι μπορούσε να κάνει. Κατά την προετοιμασία για μια στρατηγική, γενικά έψαξα για τη ζωή, την επαγγελματική σταδιοδρομία και τους στόχους του.»

Θωμάς Β., χρημοατοοικονομικός σύμβουλος

 

Το ραντεβού της ανάλυσης

Το ραντεβού της ανάλυσης σας δίνει τη δυνατότητα να συναντήσετε τον χρηματοοικονομικό σας σύμβουλο και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας αν θα σας ωφελήσει να προχωρήσετε σε μία επιπλέον συνεργασία. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την καλή προετοιμασία. Ρωτήστε τον σύμβουλό σας για ό,τι θέλετε να ξέρετε.

«Με την ομάδα μου, βρήκα τη βέλτιστη λύση για τον Παναγιώτης.»

Έχοντας καταλάβει την κατάσταση και τις επιθυμίες του Παναγιώτη, συζήτησα με την ομάδα μου για το πώς θα τον εξασφαλίζαμε καλύτερα. Δεδομένου ότι είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ο Παναγιώτης πρέπει να πληρώσει εκατό τοις εκατό τη σύνταξή του. Στην περίπτωσή του, μια βασική σύνταξη, σε συνδυασμό με μια ασφάλιση αναπηρίας, είναι ένα λογικό μέτρο.

Θωμάς Β., χρηματοοικονομικός σύμβουλος

 

Συντάξεις - Μια επισκόπηση

Η κρατική και ιδιωτική σύνταξη είναι ατομική, όπως και η κατάσταση της ζωής σας. Πιστεύουμε ότι ο βέλτιστος προγραμματισμός συνταξιοδότησης πρέπει να είναι προσαρμοσμένος στις προσωπικές σας ανάγκες. Στην περίπτωση εξασφάλισης μόνο μέσω της υποχρεωτικής συνταξιοδοτικής ασφάλισης, υπάρχουν σε πολλές περιπτώσεις κενά στις συνταξιοδοτικές παροχές. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κοινών τύπων συνταξιοδοτικών παροχών:

Βασική σύνταξηΙδιωτική σύνταξη
Νόμιμη συνταξιοδοτική ασφάλισηΑσφάλεια ζωής
Επαγγελματική συνταξιοδοτική παροχή (επικουρική)Σύνταξη που χρηματοδοτείται από τον εργοδότη
 Ακίνητα

Η συνταξιοδοτικής σας πρόνοια – προσαρμόζεται ουσιαστικά και κατάλληλα ειδικά σε εσάς,

Οι διάφοροι τύποι προγραμμάτων έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα. Πάντα έχει νόημα ένας έξυπνος συνδυασμός διαφόρων μοντέλων συνταξιοδότησης. Για να μπορείτε να ωφεληθείτε τώρα για φορολογικούς σκοπούς και αργότερα για μια καλή σύνταξη. Έχει νόημα να επιλέξετε μια ασφάλεια που να ταιριάζει με τον τύπο της προσωπικότητάς σας: Θέλετε υψηλότερες αποδόσεις και αντέχετε τους κινδύνους; Ή προτιμάτε περισσότερες εγγυήσεις; Είναι επίσης σημαντικό, σε ποια ηλικία αρχίζετε να αποταμιεύετε. Επιλέγουμε μαζί σας όλους τους σημαντικούς παράγοντες και δημιουργούμε το δικό σας πακέτο πρόνοιας για τη συνταξιοδότησή σας.

Premium Select – Η ισχυρή συνεργαζόμενη εταιρεία μας για τη συνταξιοδότησή σας

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών προϊόντων στις ευρωπαϊκές αγορές. Επιλέγουμε από την πληθώρα των ισχυρών εταιρειών που συνεργάζονται μαζί μας και διαπραγματευόμαστε τους καλύτερους όρους. Οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι της OVB σας προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα μέσα από ένα πλήθος επιλεγμένων προγραμμάτων. Μάθετε ποιες είναι οι συνεργαζόμενες εταιρείες μας και ποια πλεονεκτήματα σας προσφέρουν με τα χρηματοοικονομικά και ασφαλιστικά προϊόντα μας.

περισσότερα

 

Εξατομικευμένες λύσεις

Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής μας συζήτησης, εξηγούμε την κατάλληλη οικονομική λύση, προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη. Επιλέγουμε μόνο προϊόντα από συνεργαζόμενες εταιρείες πρώτης κατηγορίας.

«Είμαι ικανοποιημένος με τη λύση για την τρίτη ηλικία.

Υπάρχουν τόσες πολλές προσφορές από ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό ξεπερνούσε τις δυνατότητές μου. Μου εξήγησε καλά τα πλεονεκτήματα των επιμέρους συνταξιοδοτικών μοντέλων. Τώρα καταλαβαίνω σε τι επενδύω. Στη συζήτηση service, ο Θωμάς λαμβάνει υπόψη τους στόχους μου για τώρα και για αργότερα και μου δίνει συμβουλές για το πώς μπορώ να τους πετύχω. Εκτιμώ ότι απαντά στις ερωτήσεις μου αντικειμενικά, κατανοητά και κατάλληλα.»


Παναγιώτης Σ., Ιωάννινα

 

Το ραντεβού για service

Στη ραντεβού για service, ελέγχετε με τον χρηματοοικκονομικό σας σύμβουλο την κατάσταση της ζωής σας. Για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή, είναι λογικό να ανταλλάξετε απόψεις με τον σύμβουλό σας, έτσι ώστε το πακέτο πρόνοιάς σας να μπορεί να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω.