Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες

Στον τομέα της παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη: Με ένα επιτυχημένο μείγμα συστηματικής εργασίας και διαθέσης συναίσθησης του πελάτη, εξασφαλίζουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

...

Οι άνθρωποι αντί των μηχανών - τα πλεονεκτήματα των προσωπικών συμβουλών

Φυσικά, θα μπορούσαμε επίσης να σας αφήσουμε να διαβουλευτείτε με έναν υπολογιστή στην εποχή μας - αλλά δεν θέλουμε. Επειδή με bits και bytes μπορείτε πραγματικά να αναλύετε αριθμούς και να υπολογίζετε πιθανότητες, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβουν τι αισθάνεστε, τι θέλετε, τι ονειρεύεστε.

Όταν πρόκειται για το οικονομικό σας μέλλον, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στις προσωπικές συμβουλές. Οι χρηματοοικονομικοί μας επαγγελματίες είναι στο πλευρό σας ως βοηθοί ζωής και αναζητητές λύσεων και είναι πάντα εκεί για σας. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στο αγαπημένο σας καφέ, στο σπίτι σας ή στο γραφείο της OVB.

...

Συμβουλεύουμε με σύστημα.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού της ανάλυσης, οι σύμβουλοί μας αφιερώνουν αρκετό χρόνο για να γνωρίσουν τους πελάτες τους: Ποια είναι η οικονομική σας κατάσταση; Υπάρχουν σχέδια για το μέλλον; Τι επιθυμίες και στόχους έχετε; Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής μας συζήτησης, εξηγούμε την κατάλληλη οικονομική λύση, προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη. Επιλέγονται μόνο προϊόντα από αξιόπιστες και οικονομικά ισχυρές ασφαλιστικές εταιρείες. Οι συμβουλές μας είναι βιώσιμες. Προκειμένου να προσαρμόσουμε τον οικονομικό προγραμματισμό των πελατών μας ξανά και ξανά στις τρέχουσες συνθήκες διαβίωσης, παρέχουμε τη δυνατότητα τακτικών ραντεβού για service.

Ομαδικά, για την ιδανική λύση

Τα πολλά μυαλά δουλεύουν καλύτερα από το ένα. Γι’ αυτό οι σύμβουλοί μας δεν εργάζονται ποτέ μόνοι τους. Τα αποτελέσματα της αρχικής συζήτησης με έναν πελάτη συζητούνται πάντα στην τοπική ομάδα. Οι καλά τεκμηριωμένες γνώσεις των ποικίλων συμβούλων μας μπορούν έτσι να συγχωνευθούν, ώστε να βρεθεί όχι η ευκολότερη αλλά η καλύτερη λύση για εσάς. Επομένως, αυτό που σας παρουσιάζεται στη συμβουλευτική συζήτηση δεν είναι ποτέ το αποτέλεσμα της μεμονωμένης σκέψης ενός ατόμου, αλλά πάντα μια έκφραση της συγκεντρωμένης οικονομικής γνώσης της Ομάδας της OVB.

...

«Λίγα μόνο βήματα ως την οικονομική ικανοποίηση»

Οι σύμβουλοί μας είναι πάντα στο πλευρό σας

Σας βοηθάμε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, δουλεύοντας με πάθος και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Οι σύμβουλοί μας είναι πάντα και παντού στη διάθεσή σας: Είτε βρίσκεστε σε ένα από τα πολλά γραφεία της OVB, είτε στο σπίτι σας είστε στο αγαπημένο σας καφέ. Οι ανάγκες σας είναι πάντοτε η πρώτη μας προτεραιότητα.

Βρείτε συμβούλους της OVB:

 


 

Μπορείτε εύκολα να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω συνδέσμους: