Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες

Στον τομέα της παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη: Με ένα επιτυχημένο μείγμα συστηματικής εργασίας και διαθέσης συναίσθησης του πελάτη, εξασφαλίζουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Οι άνθρωποι αντί των μηχανών - τα πλεονεκτήματα των προσωπικών συμβουλών

Φυσικά, θα μπορούσαμε επίσης να σας αφήσουμε να διαβουλευτείτε με έναν υπολογιστή στην εποχή μας - αλλά δεν θέλουμε. Επειδή με bits και bytes μπορείτε πραγματικά να αναλύετε αριθμούς και να υπολογίζετε πιθανότητες, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβουν τι αισθάνεστε, τι θέλετε, τι ονειρεύεστε.

Όταν πρόκειται για το οικονομικό σας μέλλον, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στις προσωπικές συμβουλές. Οι χρηματοοικονομικοί μας επαγγελματίες είναι στο πλευρό σας ως βοηθοί ζωής και αναζητητές λύσεων και είναι πάντα εκεί για σας. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στο αγαπημένο σας καφέ, στο σπίτι σας ή στο γραφείο της OVB.

Συμβουλεύουμε με σύστημα.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού της ανάλυσης, οι σύμβουλοί μας αφιερώνουν αρκετό χρόνο για να γνωρίσουν τους πελάτες τους: Ποια είναι η οικονομική σας κατάσταση; Υπάρχουν σχέδια για το μέλλον; Τι επιθυμίες και στόχους έχετε; Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής μας συζήτησης, εξηγούμε την κατάλληλη οικονομική λύση, προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη. Επιλέγονται μόνο προϊόντα από αξιόπιστες και οικονομικά ισχυρές ασφαλιστικές εταιρείες. Οι συμβουλές μας είναι βιώσιμες. Προκειμένου να προσαρμόσουμε τον οικονομικό προγραμματισμό των πελατών μας ξανά και ξανά στις τρέχουσες συνθήκες διαβίωσης, παρέχουμε τη δυνατότητα τακτικών ραντεβού για service.

 

Ομαδικά, για την ιδανική λύση

Τα πολλά μυαλά δουλεύουν καλύτερα από το ένα. Γι’ αυτό οι σύμβουλοί μας δεν εργάζονται ποτέ μόνοι τους. Τα αποτελέσματα της αρχικής συζήτησης με έναν πελάτη συζητούνται πάντα στην τοπική ομάδα. Οι καλά τεκμηριωμένες γνώσεις των ποικίλων συμβούλων μας μπορούν έτσι να συγχωνευθούν, ώστε να βρεθεί όχι η ευκολότερη αλλά η καλύτερη λύση για εσάς. Επομένως, αυτό που σας παρουσιάζεται στη συμβουλευτική συζήτηση δεν είναι ποτέ το αποτέλεσμα της μεμονωμένης σκέψης ενός ατόμου, αλλά πάντα μια έκφραση της συγκεντρωμένης οικονομικής γνώσης της Ομάδας της OVB.

Βρείτε τον προσωπικό σας σύμβουλο!

Σας στηρίζουμε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας: με μια γενναία δόση πάθους και ενσυναίσθησης. Οι σύμβουλοί μας είναι πάντα εδώ για εσάς, οπουδήποτε: Σε ένα από τα πολυάριθμα γραφεία της OVB, στο σπίτι σας ή στο αγαπημένο σας καφέ, δεν έχει καμία σημασία. Οι ανάγκες σας σε θέματα χρηματοδότησης, ασφάλισης και συντάξεων είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.