Οι υπηρεσίες μας

Σας προσφέρουμε λύσεις από άνθρωπο σε άνθρωπο. «Η παροχή υπηρεσιών σημαίνει να βρίσκόμαστε κοντά σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε.»

«Η ζωή δεν μπορεί να προγραμματιστεί - οι ευέλικτες λύσεις όμως μπορούν.»

Εμείς, ως προσωπικός χρηματοοικονομικός συνεργάτης σας, θέλουμε να σας συνοδεύουμε προσωπικά στην πορεία σας προς την επίτευξη των στόχων σας, από τους πιο μικρούς ως τους πιο μεγάλους. Σας προσφέρουμε λύσεις από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ανεξάρτητα από τα ερωτήματα, τα προβλήματα ή την κριτική: Είμαστε εδώ για εσάς.

Θέλουμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά με τις ανησυχίες σας σε μια προσωπική συζήτηση. Έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα την κατάστασή σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές, εξατομικευμένες επιλογές λύσεων. Στην πορεία προς την επίτευξη των οικονομικών στόχων και των επιθυμιών σας, είμαστε στο πλευρό σας - η ομάδα σας της OVB. Ο χρηματοοικονομικός σας σύμβουλος θα χρησιμοποιήσει την τοπική του ομάδα, την ομάδα της διοίκησης και τις κορυφαίες συνεργαζόμενες εταιρείες μας για να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις.

Χρηματοοικονομικός σύμβουλος

Κοντά σας

  • Προσωπικές συμβουλές
  • Δομή
  • Οι στόχοι σας
  • Προσαρμοσμένες στρατηγικές
  • Λύσεις

Κεντρικά χώρας

Χαλάνδρι

  • Έλεγχος
  • Διαχείριση
  • Γενικές πληροφορίες
  • Logistics
  • Τεχνικές λύσεις

Βρείτε έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο στην περιοχή σας

Ο προσωπικός σας σύμβουλος είναι εκεί για εσάς γρήγορα και ευέλικτα - μπορεί να σας βοηθήσει καλύτερα όταν είναι κοντά σας. Ένας από τους 150 χρηματοοικονομικούς συμβούλους μας δεν απέχει ποτέ πολύ από εσάς – το ποιος σας ταιριάζει καλύτερα, μπορείτε να το μάθετε απευθείας μέσω της αναζήτησης συμβούλων μας. Με βάση τον ταχυδρομικό σας κωδικό, θα βρείτε το πλησιέστερο άτομο για να επικοινωνήσετε και να κανονίσετε ένα προσωπικό ραντεβού.

Για να λάβετε τη σωστή παροχή συμβουλών, στο πλευρό σας δεν έχετε μόνο τον χρηματοοικονομικό σύμβουλό σας, αλλά και την τοπική ομάδα του. Οι συνάδελφοι της ομάδας, με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας και ευρύ γνωστικό υπόβαθρο, συνεργάζονται για να σας προσφέρουν τη βέλτιστη λύση.

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να φτάσετε στον χρηματοοικονομικό σας σύμβουλο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο σύμβουλός σας θα εξετάσει προσωπικά και λεπτομερώς τις ανησυχίες σας οποιαδήποτε στιγμή τηλεφωνικά. Μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε τον σύμβουλό σας εύκολα και με ευελιξία μέσω του Messenger.

Ο ευκολότερος τρόπος να τον συναντήσετε, είναι στο προσωπικό του γραφείο.

Αν θέλετε, καλωσορίστε τον για να του μιλήσετε στο σπίτι σας.

Κανονίστε ένα ραντεβού σε ένα ουδέτερο μέρος όπου αισθάνεστε άνετα, όπως στο καφέ.

Βρείτε τον προσωπικό σας σύμβουλο!

Σας στηρίζουμε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας: με μια γενναία δόση πάθους και ενσυναίσθησης. Οι σύμβουλοί μας είναι πάντα εδώ για εσάς, οπουδήποτε: Σε ένα από τα πολυάριθμα γραφεία της OVB, στο σπίτι σας ή στο αγαπημένο σας καφέ, δεν έχει καμία σημασία. Οι ανάγκες σας σε θέματα χρηματοδότησης, ασφάλισης και συντάξεων είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

Κεντρικά χώρας στo Χαλάνδρι

Πίσω από τον χρηματοοικονομικό σας σύμβουλο και την τοπική σας ομάδα, βρίσκεται η ραχοκοκαλιά της εταιρείας: Τα κεντρικά γραφεία της χώρας. Εκτός από τη διοίκηση, φροντίζει κυρίως για την επιλογή των κορυφαίων συνεργαζόμενων εταιρειών μας. Με βάση τη συνειδητή επιλογή προϊόντων και συνεργατών, εγγυόμαστε πρώτης τάξεως προσφορές που ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα. Όπως και ο οικονομικός σας σύμβουλος, τα κεντρικά χώρας αφουγκράζονται πάντα τις ερωτήσεις, τις προτάσεις σας ή άλλες ανησυχίες. Είναι επίσης εκεί για σας αν δεν μπορείτε να προσεγγίσετε προσωπικά τον σύμβουλό σας. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του τηλεφωνικού αριθμού εξυπηρέτησής μας ή επισκεφθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Με τον αριθμό της υπηρεσίας μας μπορείτε να απευθυνθείτε στους συναδέλφους μας που αφιερώνουν το χρόνο τους και αντιμετωπίζουν προσωπικά τις ανησυχίες τους.

Είμαστε εδώ για εσάς. Τηλ: +30 210 6019060