Οικονομικός σύμβουλος της OVB με υποψήφιο
Προχωράμε μπροστά

Ευκαιρίες ανάπτυξης στην OVB

Με μας δεν θα μπεις σε τέλμα. Με μας, κάθε οικονομικός σύμβουλος περνά από ένα εξειδικευμένο και πολυεπίπεδο πλάνο καριέρας που επιτρέπει τη διαρκή ανάπτυξη. Το σύστημα καριέρας που ακολουθούμε εγγυάται σε κάθε οικονομικό σύμβουλο ακριβώς τις ίδιες ευκαιρίες ανέλιξης – όποια κι αν είναι η εμπειρία, η ηλικία ή το φύλο του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος προϊστάμενος με μεμονωμένη αξιολόγηση που καθορίζει την καριέρα σου, αλλά μόνο η προσωπική σου επίδοση. Έτσι, αν φέρεις αρκετή δέσμευση και επαγγελματικές δεξιότητες στο τραπέζι, θα βρεις το δρόμο σου στην OVB.

Ξεκίνα την καριέρα σου ως οικονομικός σύμβουλος

Κάνε αίτηση και κάνε το πρώτο βήμα στη νέα σου καριέρα!

Το πλάνο καριέρας σου στην OVB

Στο πλάνο καριέρας που ακολουθούμε, κάθε οικονομικός σύμβουλος περνά από τα ίδια στάδια καριέρας. Η κατάκτηση του επόμενου επιπέδου συνδέεται πάντα με θεωρητική εκπαίδευση και δια βίου μάθηση, καθώς και με πρακτικά κριτήρια. Ξεκινάς την καριέρα σου ως εκπαιδευόμενος και σταδιακά αποκτάς περισσότερη θεωρητική και πρακτική τεχνογνωσία και ευθύνη για μια ομάδα που διαρκώς μεγαλώνει. Αν η διαχείριση ομάδας δεν είναι για σένα και θέλεις να επικεντρωθείς πλήρως στο να συμβουλεύεις τους πελάτες σου, τότε έχουμε το κατάλληλο πλάνο για σένα. Όποια πορεία κι αν επιλέξεις, δεν είσαι ποτέ μόνος: ο επικεφαλής της ομάδας σου και οι συνάδελφοί σου είναι πάντα στο πλευρό σου, σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Οικονομικός σύμβουλος της OVB δίνει διάλεξη

Οι ευκαιρίες ανάπτυξης που έχεις με το πλάνο καριέρας της OVB

Ενισχύοντας την τεχνογνωσία σου

Μέσω της άρτιας εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης, η εξειδικευμένη γνώση σου στον τομέα των χρηματοοικονομικών και των ασφαλίσεων εμβαθύνεται συστηματικά και είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Αναπτύσσοντας τις κοινωνικές σου δεξιότητες (soft skills)

Οι κοινωνικές και προσωπικές σου δεξιότητες αναπτύσσονται ως μέρος του πλάνου καριέρας έτσι ώστε να μπορείς να έχεις καλές διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες σου. Στη συνέχεια, υπάρχει εστίαση στις ηγετικές ικανότητες ως μέρος των υψηλότερων επιπέδων καριέρας.

Αυξάνεις τον μισθό σου

Η εστίαση στην επίδοση ισχύει και για τον τομέα της αμοιβής. Με κάθε επίπεδο καριέρας που κατακτάς, ο μισθός σου αυξάνεται. Τελικά, μόνο η χρονική σου δέσμευση και η προσπάθεια καθορίζουν την αμοιβή σου.

Αυξάνεις την ευθύνη σου

Καθώς ο αριθμός των εργαζομένων σου αυξάνεται, έτσι αυξάνεται και το επίπεδο ευθύνης. Θα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι η ομάδα σου έχει πάντα προσήλωση στους στόχους και ταυτόχρονα ότι τα μέλη αισθάνονται άνετα.

Κάνε το πρώτο βήμα

Κάνε αίτηση τώρα και ξεκίνα την πορεία σου προς την επιτυχία 

Η προσφορά μας για την εκπαίδευση και δια βίου μάθηση

Όταν ενταχθείς στην OVB ως οικονομικός σύμβουλος, πρώτα θα λάβεις εκπαίδευση σε βάθος όπου θα σου μάθουμε τα βασικά εργαλεία ενός επαγγελματία στον χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό τομέα. Αλλά αυτό δεν θα είναι το τέλος της εκπαίδευσής σου μαζί μας. Σε τακτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις και εργαστήρια προσαρμοσμένα στο αντίστοιχο επίπεδο καριέρας σου, ειδικοί από την εταιρεία και εκτός θα εξασφαλίζουν ότι θα μπορείς διαρκώς να βελτιώνεσαι και να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου.

Άρτια εκπαίδευση ως βάση

Στην αρχική περίοδο που θα είσαι μαζί μας στην OVB, θα σου μάθουμε όλα τα βασικά που χρειάζεσαι ως οικονομικός σύμβουλος. Αυτή η βασική εκπαίδευση σου επιτρέπει να παρέχεις εμπεριστατωμένες συμβουλές στους πελάτες σου.

Οικονομικοί σύμβουλοι της OVB χειροκροτούν σε διάλεξη

Δια βίου μάθηση στα χρηματοοικονομικά και τις ασφαλίσεις

Για να μπορείς να συμβουλεύεις τους πελάτες σου με τον καλύτερο τρόπο, θα πρέπει να εξοικειωθείς με τα εργαλεία σου και να είσαι πάντα ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Εδώ δεν είναι σημαντική μόνο η γνώση για προϊόντα, αλλά και η γνώση σχετικά με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς που επηρεάζουν τον χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό κλάδο.

Οικονομικός σύμβουλος της ΟVB κάνει παρουσίαση σε ομάδα οικονομικών συμβούλων

Δια βίου μάθηση σχετικά με τις κοινωνικές δεξιότητες (soft skills)

Ως οικονομικός σύμβουλος, είναι σημαντικό να είσαι επαγγελματίας αλλά όχι μόνο. Για τους πελάτες σου, αλλά και για τους εργαζόμενούς σου, είσαι ένα άτομο εμπιστοσύνης που θα πρέπει να ανταποκρίνεται με ενσυναίσθηση στις ανάγκες τους. Γι’αυτό εκπαιδεύουμε συνεχώς και τις κοινωνικές και προσωπικές σου δεξιότητες.

Οικονομικοί σύμβουλοι της OVB ανεβαίνουν σκάλες

Περαιτέρω ανάπτυξη στην εργασία

Πιστεύουμε ότι ένα καλό μείγμα θεωρητικής ανάπτυξης και μάθησης στην πράξη στην εργασία είναι ο βέλτιστος τρόπος για να αναπτύξεις τον εαυτό σου επαγγελματικά. Κάθε εργάσιμη μέρα ως οικονομικός σύμβουλος με εμάς είναι διαφορετική. Μαθαίνεις αυτόματα πώς να ανταποκρίνεσαι σε διαφορετικές καταστάσεις και προκλήσεις και αναπτύσσεις τον εαυτό σου διαρκώς. Επιπλέον, δεν είσαι ποτέ μόνος: λαμβάνεις στήριξη από τους έμπειρους συναδέλφους σου και από τον διευθυντή σου. 

  • Μάθε κάτι νέο κάθε μέρα χάρη στη διαφοροποιημένη εργάσιμη μέρα
  • Ως μέλος της ομάδας, θα εξασκηθείς στην υπευθυνότητα, τις κοινωνικές δεξιότητες και την ηγεσία.
  • Όταν αλληλεπιδράς με πελάτες, εκπαιδεύεις τις κοινωνικές δεξιότητες όπως είναι η ενσυναίσθηση, η ανοιχτή επαφή και οι επικοινωνιακές δεξιότητες. 
Οικονομικός σύμβουλος της OVB συμβουλεύει πελάτη

Τα πλεονεκτήματα της αυτοαπασχόλησης

Ως αυτοαπασχολούμενος οικονομικός σύμβουλος στην OVB, επωφελείσαι από τα πλεονεκτήματα του να είσαι ανεξάρτητος επιχειρηματίας: 

  • ευέλικτες ώρες εργασίας, με πλήρη ή μερική απασχόληση σε έναν κλάδο με μέλλον 
  • ευκαιρίες για υψηλή αμοιβή
  • εκπαίδευση και μάθηση με εστίαση στην πράξη σε όλα τα επίπεδα καριέρας 
  • στήριξη από το κεντρικό γραφείο της OVB στην Αθήνα
  • τοπική εργασία στην περιοχή σου, ευέλικτοι χώροι εργασίας 
  • αυτοδιάθεση και υπευθυνότητα για τη δική σου επιτυχία
Οικονομικός σύμβουλος της OVB χαρούμενος ως αυτοαπασχολούμενος
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που έχεις στην OVB;

Επικοινώνησε με έναν οικονομικό σύμβουλο στην περιοχή σου.