Γίνε οικονομικός σύμβουλος στην OVB
Ξεκίνα τώρα την καριέρα σου μαζί μας

Γίνε οικονομικός σύμβουλος στην OVB

Ως οικονομικός σύμβουλος στην OVB, μπορείς να έχεις μια ευέλικτη εργασιακή ημέρα, αμοιβή με βάση την επίδοση και συνεχείς ευκαιρίες ανάπτυξης. Μπες στην ομάδα μας και δούλεψε με πάνω από 5.000 οικονομικούς συμβούλους της OVB σε όλη την Ευρώπη για να προσφέρεις μακροχρόνια υποστήριξη με διαφάνεια στους πελάτες μας για όλες τις πτυχές των οικονομικών, της ασφάλισης και των παροχών. Με ενσυναίσθηση, εμπειρία και τεχνογνωσία, φέρνουμε τους ανθρώπους ένα βήμα πιο κοντά στους προσωπικούς στόχους και τις επιθυμίες τους.

Θέλεις να ξεκινήσεις να εργάζεσαι ως οικονομικός σύμβουλος στην OVB;

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κάνεις αίτηση σε έναν σύμβουλο στην περιοχή σου.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας για τους πελάτες

Έτσι συμβουλεύουμε τους πελάτες μας

Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας με σύστημα. Έτσι, βασιζόμαστε σε μια σχέση εμπιστοσύνης και  μακροχρόνια υποστήριξη για τους πελάτες μας – λειτουργούμε έτσι εδώ και πάνω από 50 χρόνια.

Ικανοποιημένο ζευγάρι με οικονομικό σύμβουλο της OVB

Χρηματοοικονομικές Λύσεις

Η κάθε φάση της ζωής σου φέρνει διαφορετικές προκλήσεις. Σε βοηθάμε να βρεις την κατάλληλη χρηματοοικονομική λύση για τη συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. 

Ερωτευμένο ζευγάρι σε πάρτι στον κήπο

Γιατί να γίνεις οικονομικός σύμβουλος με την OVB;

  • Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μέσα σε μια εταιρεία και ταυτόχρονα απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα της αυτοαπασχόλησης.
  • Η τοπική σου ομάδα είναι πάντα εκεί για να σε στηρίζει, να σε βοηθάει και να σε συμβουλεύει.
  • Το προσωπικό των κεντρικών γραφείων της Αθήνας φροντίζει τη διαχείριση και τον συντονισμό.
  • Προσεκτικά επιλεγμένοι προϊοντικοί συνεργάτες σου επιτρέπουν να προσφέρεις πάντα στους πελάτες σου τη βέλτιστη προϊοντική λύση.
Νεαρό ζευγάρι με οικονομικό σύμβουλο της OVB στο τραπέζι

Τι ακριβώς κάνει ένας οικονομικός σύμβουλος όλη μέρα;

Στην OVB, εσύ καθορίζεις πώς θα μοιάζει η εργάσιμη μέρα σου. Είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις πότε και πόσο θέλεις να δουλεύεις και με τι θα ασχολείσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ανάμεσα σε ραντεβού με πελάτες, την ανάπτυξη λύσεων μέσα στην ομάδα και τακτική περαιτέρω εκπαίδευση και εκδηλώσεις, υπάρχει αρκετός χρόνος για μια ισορροπημένη εργασιακή ζωή. 

Ικανοποιημένος οικονομικός σύμβουλος της OVB στο γραφείο του

Ιστορίες επιτυχίας από τους οικονομικούς μας συμβούλους

Τι ακριβώς σημαίνει να κάνεις καριέρα ως οικονομικός σύμβουλος; Σου δείχνουμε πώς μοιάζουν οι ιστορίες επιτυχίας των οικονομικών συμβούλων της OVB. Οι οικονομικοί σύμβουλοι μοιράζονται συναρπαστικές πληροφορίες από το παρασκήνιο και παραθέτουν τις προσωπικές τους εμπειρίες στην OVB. Τι σημαίνει να εργάζεσαι για έναν διεθνή χρηματοοικονομικό όμιλο; Ποιες αξίες είναι σημαντικές για εμάς και τι κάνει τη δουλειά μας τόσο ξεχωριστή; Εδώ θα μάθεις από πρώτο χέρι πώς είναι να είσαι μέλος της Ομάδας της OVB. 

Οικονομικοί σύμβουλοι της OVB ανταλλάσσουν εμπειρίες

Οι εργασιακές παροχές σου ως οικονομικός σύμβουλος της OVB

Αν ψάχνεις για μια ασφαλή και βιώσιμη εργασία, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Εκτιμούμε τη δέσμευση και την επίδοση και εξασφαλίζουμε ότι θα έχεις παροχές και πλεονεκτήματα στην εργασία σου με εμάς. 

Οικονομικός σύμβουλος της OVB μιλά με πελάτες

Η αυτοδιάθεση, η ανεξαρτησία και η ευελιξία αποτελούν τον πυρήνα της καθημερινής εργασίας στην OVB ως σύμβουλος. Πιστεύουμε ότι μπορείς να αποδώσεις καλύτερα μόνο αν ακολουθείς τον δικό σου ρυθμό.

Τα πολλά μυαλά γνωρίζουν περισσότερα σε σχέση με το ένα. Γι’αυτόν τον λόγο υπάρχει μια τοπική ομάδα πίσω από κάθε οικονομικό σύμβουλο στην OVB. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορείς να επιτύχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα μόνο μετά από στενή συνεργασία με τους συναδέλφους σου.

Κανείς υποψήφιος δεν είναι ίδιος με τον άλλο. Μπορείς να ξεκινήσεις μαζί μας μετά τις πανελλήνιες ή τις σπουδές, σαν αλλαγή καριέρας, μετά από γονεϊκή άδεια ή ακόμα κι αν είσαι ήδη επαγγελματίας στον χρηματοοικονομικό τομέα. Όλοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες.

Δεν θα βρεις τυπικές εργάσιμες ημέρες σε εμάς. Ο κάθε πελάτης έχει ιδιαίτερες ανάγκες και ιδέες που απαιτούν από εσένα να βρεις νέες λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι ως οικονομικός σύμβουλος θα έχεις μια ποικιλία από ενδιαφέροντα καθήκοντα. Με εμάς, θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις και θα βρεις ενθάρρυνση.

Ως σύμβουλος στην OVB, εσύ είσαι ο συνεργάτης στο πλευρό των πελατών σου, βοηθώντας τους να πάρουν σωστές χρηματοοικονομικές αποφάσεις για να πετύχουν τους πολύ προσωπικούς στόχους και τις επιθυμίες τους. Τελικά, δημιουργείς μόνο ικανοποίηση.

Πείστηκες και θέλεις να γίνεις οικονομικός σύμβουλος σε μας;

Βρες έναν οικονομικό σύμβουλο κοντά σου και κάνε αίτηση τώρα.

Ευκαιρίες ένταξης ως οικονομικός σύμβουλος στην OVB

Για να γίνεις οικονομικός σύμβουλος στην OVB, δεν χρειάζεται να πληρείς συγκεκριμένα κριτήρια. Ψάχνουμε για μοναδικές προσωπικότητες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να ξεκινήσεις την καριέρα σου με εμάς. 

  • Ένταξη χωρίς εκπαίδευση 
  • Ξεκίνημα ως πτυχιούχος 
  • Επανένταξη μετά από διάλειμμα στην εργασία
  • Παράλληλη ένταξη χωρίς εμπειρία στα χρηματοοικονομικά
  • Ξεκίνημα ως επαγγελματίας στα χρηματοοικονομικά
Άντρας σκέφτεται να κάνει αίτηση στην OVB

Έχεις αυτό που χρειάζεται για να γίνεις οικονομικός σύμβουλος στην OVB;

Για να ξεκινήσεις ως οικονομικός σύμβουλος μαζί μας, χρειάζεται να έχεις έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και διαπροσωπικά χαρίσματα: η δυνατότητα ομαδικής εργασίας, οι ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες και μια καλή δόση φιλοδοξίας είναι καλά βασικά κριτήρια. Βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτά; Τότε ίσως είσαι γεννημένος για να γίνεις οικονομικός σύμβουλος!

Δύο οικονομικοί σύμβουλοι της OVB στις σκάλες

Οι ευκαιρίες ανάπτυξης που έχεις ως οικονομικός σύμβουλος στην OVB

Με μας δεν θα μπεις σε τέλμα. Με μας, κάθε οικονομικός σύμβουλος ξεκινά με καλή εκπαίδευση και στη συνέχεια περνά από ένα εξειδικευμένο και πολυεπίπεδο πλάνο καριέρας που επιτρέπει τη διαρκή ανάπτυξη. Σε κάθε στάδιο καριέρας, θα αναπτυχθείς όσον αφορά την τεχνογνωσία, την υπευθυνότητα, το μισθό και την διευθυντική ευθύνη. Η προσωπική σου δέσμευση και μόνο θα καθορίσει το πόσο γρήγορα θα ανελιχθείς.

Οικονομικός σύμβουλος της OVB με υποψήφιο

| ΟVB Ελλάς

Εκπαιδευόμενος στον τομέα των οικονομικών με εστίαση στη διοίκηση

Ψάχνουμε κάποιον να ενισχύσει την ομάδα μας το συντομότερο δυνατό ως Εκπαιδευόμενος στον τομέα των οικονομικών με εστίαση στη διοίκηση για την OVB Ελλάδας,

Στόχος μας ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών συμβούλων στην Ευρώπη είναι η προσωπική και μακροπρόθεσμη υποστήριξη των πελατών μας όσον αφορά τα οικονομικά, την πρόληψη και την εξασφάλιση.

Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 50 χρόνια στη Γερμανία πλέον δραστηριοποιούμαστε σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρε- τούμε πάνω από 4 εκατομμύρια πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα κεντρικά γραφεία μας στην Ελλάδα υπάρχουν εδώ και 28 χρόνια. Πλέον, θα θέλαμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση: Επεκτείνουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες στη χώρα. Για αυτό σας χρειαζόμαστε!

| ΟVB Ελλάς

Οικονομικό Σύμβουλο

Για την ενίσχυση της ομάδας μας αναζητούμε άμεσα έναν/μία Οικονομικό Σύμβουλο με επίκεντρο καθήκοντα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην OVB Ελλάς

Ως η κορυφαία εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών στην Ευρώπη, στόχος μας είναι η προσωπική και μα- κροπρόθεσμη υποστήριξη των πελατών μας σε τομείς όπως οι χρηματοδοτήσεις, η αποταμίευση, οι επενδύσεις, η πρόληψη και η οικονομική εξασφάλιση και προστασία τους, η μείωση και αναδιάρθρωση των παγίων και λειτουργικών εξόδων της οικογένειας και/ή της επιχείρησής τους. Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από 52 χρόνια στη Γερμανία, ενώ πλέον δραστηριοποιούμαστε σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετούμε πάνω από 4 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

Η έδρα μας στην Ελλάδα υπάρχει εδώ και 28 χρόνια. Τώρα θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα: Επεκτείνουμε τις επιχειρηματι- κές μας δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα και γι’ αυτό χρειαζόμαστε εσένα !