«Να είστε υγιείς και να παραμείνετε υγιείς»

Η προστασία της προσωπικής υγείας πρέπει πάντα να έχει προτεραιότητα. Ειδικά στον τομέα αυτόν, οι ανάγκες είναι πολύ διαφορετικές από άτομο σε άτομο. Ποια στρατηγική μου ταιριάζει;

Η προστασία της υγείας σας είναι το άλφα και το ωμέγα

Η υγεία είναι το υψηλότερο αγαθό όλων. Όποιος έχει πρόβλημα με την υγεία του, δεν μπορεί πλέον να δώσει το εκατό τοις εκατό στην καθημερινή του ζωή και, σε χειρότερες περιπτώσεις, μένει άνεργος. Επομένως, η άρτια υγεία αποτελεί τη βάση για όλα τα περαιτέρω σχέδια - τόσο επαγγελματικά όσο και ιδιωτικά. Ως εκ τούτου, είναι ακόμα πιο σημαντικό να την προστατεύσετε κατάλληλα και να μεριμνήσετε για μια περίπτωση ασθένειας.

Τέλος, θέλετε να σταθείτε και πάλι γρήγορα στα πόδια σας. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, αλλά δεν είναι κάθε λύση πρόνοιας υγείας σωστή για εσάς. Φυσικά, η OVB σας βοηθά να πάρετε λογικές και κατάλληλες αποφάσεις και σε αυτόν τον τομέα.

«Μου αρέσει να χορεύω και να ζω καλά. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να ζω έτσι σε 50 χρόνια - και ως γιαγιά χαρούμενη και σε καλή φυσική κατάσταση να συνεχίσω να απολαμβάνω τους χορούς μου στην πίστα.»

«Είμαι 26 ετών και μου αρέσει να χορεύω. Μπορεί κανείς να πει για μένα ότι ζω μια υγιή ζωή: Σέβομαι την καλή διατροφή, απολαμβάνω τα αθλήματα και είμαι γενικά ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να παραμείνει η ζωή μου έτσι. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να ζω έτσι σε 50 χρόνια - και ως γιαγιά χαρούμενη και σε καλή φυσική κατάσταση να συνεχίσω να απολαμβάνω τους χορούς μου στην πίστα. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να με εμποδίσει να το κάνω θα ήταν ένα ατύχημα ή ένας σοβαρός τραυματισμός. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι και τόσο σπάνιο για εμάς τους χορευτές. Αλλά σπάνια το σκέφτομαι. Για να είμαι πιο ακριβής: Δεν θέλω να ανησυχώ για αυτό. Μέσα από έναν φίλο χορευτή, βρήκα το προφίλ της Κλαίρης. Σχολίασα το άρθρο της σχετικά με την υπαίθρια γυμναστική και λίγο αργότερα ένα μήνυμα έφτασε στο γραμματοκιβώτιό μου...»

Νάσια Γ., Θεσσαλονίκη

«Είναι ωραίο να ζείτε για το σήμερα, αλλά να λαμβάνετε υπόψη την υγεία σας.

Είδα το προφίλ της Νάσιας και παρατήρησα με την πρώτη ματιά ότι ζει για το σήμερα όπως εγώ κάποτε. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ωραίο, αλλά δεν πρέπει να αγνοείς το μέλλον. Της πρότεινα να καθίσει μαζί μου για να την συμβουλεύσω και βοηθήσω να βρει κάποιον προσανατολισμό στην ασφαλιστική ζούγκλα, έτσι ώστε να μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της σύμφωνα με τον τρόπο ζωής της. Όταν αρχικά αντέδρασε με σκεπτικισμό, της είπα για τα οφέλη που απολαμβάνω ως ασφαλισμένη αθλήτρια από χόμπι και πώς έγινα οικονομική σύμβουλος της OVB. «

Κλαίρη Σ.

Χρηματοοικονομική σύμβουλος

Το ραντεβού της ανάλυσης

Το ραντεβού της ανάλυσης σας δίνει τη δυνατότητα να συναντήσετε τον χρηματοοικονομικό σας σύμβουλο και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας αν μπορείτε να σκεφτείτε μια άλλη συνεργασία. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την καλή προετοιμασία. Ρωτήστε τον σύμβουλό σας για ό,τι θέλετε να ξέρετε.

«Η ασφάλιση υγείας είναι πολυποίκιλη: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες συμπληρωματικές ασφάλειες ανάλογα με τις περιστάσεις, το επάγγελμα και την ηλικία ή την κατάσταση υγείας.»

«Στην Ελλάδα καλυπτόμαστε από την υποχρεωτική ασφάλιση υγείας σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος. Έτσι, ένα άτομο δεν περιέρχεται στην δυσάρεστη κατάσταση να πρέπει να πληρώσει ο ίδιος το γιατρό ή την επίσκεψη στο νοσοκομείο. Το σύστημα σάς επιτρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να είστε ασφαλισμένοι και να έχετε και ιδιωτική κάλυψη, έχοντας με τον τρόπο αυτό επιπλέον επιλογές για εξατομικευμένη ασφαλιστική κάλυψη.»

Κλαίρη Σ.
Χρηματοοικονομική σύμβουλος

 

Κρατική και ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Στο μοντέλο μας ξεκινάμε από μια βασική ασφάλιση στον πυρήνα – ιδιωτική ή κρατική - καθώς και ατομική συμπληρωματική ασφάλιση. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, το επάγγελμα και την ηλικία ή την κατάσταση υγείας. Έτσι μπορείτε, για παράδειγμα, να αποφασίσετε να κάνετε μια ασφάλιση υγείας για το διάστημα που θα διαμένετε στο εξωτερικό ή να προστατέψετε τα δόντια σας με οδοντιατρική ασφάλιση.

Τα διαφορετικά τιμολόγια διαφέρουν ιδίως μεταξύ αυτοαπασχολούμενων, εργαζομένων, υπαλλήλων, φοιτητών και παιδιών.

Εάν θέλετε να μάθετε ποιο πρόγραμμα σας ταιριάζει καλύτερα, θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε προσωπικά και κατάλληλα. Κανονίστε ένα μη δεσμευτικό ραντεβού ανάλυσης.

Επισκόπηση ασφάλισης υγείας

Τα κρατικά και ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προϊόντα είναι ατομικά, όπως και η κατάσταση της ζωής σας. Πιστεύουμε ότι ο βέλτιστος προγραμματισμός συνταξιοδότησης πρέπει να είναι προσαρμοσμένος στις προσωπικές σας ανάγκες. Στην περίπτωση εξασφάλισης μόνο μέσω της υποχρεωτικής συνταξιοδοτικής ασφάλισης, υπάρχουν σε πολλές περιπτώσεις κενά στις συνταξιοδοτικές παροχές. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κοινών τύπων παροχών συνταξιοδότησης:

Υποχρεωτική κρατική ασφάλιση υγείαςΙδιωτική ασφάλιση υγείαςΙδιωτική συμπληρωματική ασφάλιση
 • Ίδια ασφαλιστική κάλυψη για όλους (κανονική ασφάλιση)
 • Ασφάλιση από δημόσιους φορείς ή επιχειρήσεις
 • Προσδιορισμός εισφορών με βάση το προσωπικό εισόδημα.
  Πρόσθετες εισφορές
 • εφαρμόζεται σε: Όλους, η ιδιωτική συμπληρωματική ασφάλιση είναι προαιρετική
 • Επιλογή της τιμολόγησης ανάλογα με την ηλικία, το επάγγελμα, την κατάσταση της υγείας και τις ατομικές ανάγκες (είναι δυνατή η προστασία των ασφαλίστρων)
 • Γίνεται από ασφαλιστές ιδιωτικού δικαίου (εταιρείες)
 • εφαρμόζεται σε: Αυτοαπασχολούμενους, δικαιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες
  ή εργαζόμενους υψηλού εισοδήματος

Μπορείτε να αναβαθμίσετε την βασική σας ασφάλιση κάνοντας και μία ιδιωτική Επιλέξτε συμπληρωματική ασφάλιση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Έτσι έχετε μια ιδανική και ατομική υγειονομική περίθαλψη, με την οποία μπορείτε να περάσετε μια ξέγνοιαστη ζωή.

Premium Select – Η ισχυρή συνεργαζόμενη εταιρείας μας για τη συνταξιοδότησή σας

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών προϊόντων στις ευρωπαϊκές αγορές. Επιλέγουμε από την πληθώρα των ισχυρών συνεργαζόμενων εταιρειών μας και διαπραγματευόμαστε τους καλύτερους όρους. Οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι της OVB σας προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα από αυτά που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Μάθετε ποιοι είναι οι συνεργαζόμενες εταιρείες μας και ποια πλεονεκτήματα φέρνουν στα χρηματοοικονομικά και ασφαλιστικά προϊόντα σας.

περισσότερα

Εξατομικευμένες λύσεις

Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής μας συζήτησης, εξηγούμε την κατάλληλη οικονομική λύση, προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη. Επιλέγουμε μόνο προϊόντα από συνεργαζόμενες εταιρείες πρώτης γραμμής.

«Τελικά, η σύμβουλός μου ήξερε τι ήταν περισσότερο ουσιαστικό στην περίπτωσή μου.»

«Ζω σύμφωνα με το σύνθημα: Τα απροσδόκητα έρχονται συχνά! Χαίρομαι που προέκυψε η συζήτηση με την Κλαίρη, γιατί δεν θα την επισκεπτόμουν από μόνη μου. Την περισσότερη ώρα συζητήσαμε για τον αθλητισμό και τη διατροφή. Και τελικά, ήξερε τι θα ήταν χρήσιμο στην περίπτωσή μου. Στην πορεία μού έδωσε και εκτυπωμένη μια σύνοψη αυτών των πληροφοριών - χωρίς να με δεσμεύει ή να προσπαθεί να με πείσει για κάτι. Έτσι μπορώ να αποφασίσω ελεύθερα ποιες επιλογές κάνω για μένα - και αυτό είναι σίγουρα κάποια βήματα πιο κοντά στο στόχο μου να είμαι ευτυχισμένη και υγιής στην τρίτη ηλικία.»

Νάσια Γ., Θεσσαλονίκη

Το ραντεβού για service

Στο ραντεβού για service, ελέγχετε με τον χρηματοοικονομικό σας σύμβουλο την κατάσταση της ζωής σας. Για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή, είναι λογικό να αλληλεπιδράσετε με τον σύμβουλό σας, έτσι ώστε το πακέτο συνταξιοδοτικής πρόνοιάς σας να μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω.