Οικονομικός σύμβουλος της OVB μιλάει σε πελάτες
Εδώ θα μάθεις τι κάνει την εργασία ως οικονομικός σύμβουλος τόσο ξεχωριστή

Οι εργασιακές παροχές σου ως οικονομικός σύμβουλος στην OVB

Αν ψάχνεις για μια ασφαλή και βιώσιμη εργασία, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Εκτιμούμε τη δέσμευση και την επίδοση και εξασφαλίζουμε ότι θα επωφεληθείς από πολλαπλά πλεονεκτήματα ως οικονομικός σύμβουλος σε εμάς.

Εργασιακή παροχή νο. 1: Αυτοδιάθεση και ευελιξία

Η αυτοδιάθεση, η ανεξαρτησία και η ευελιξία αποτελούν τον πυρήνα της καθημερινής εργασίας στην OVB ως σύμβουλος. Πιστεύουμε ότι μπορείς να αποδώσεις καλύτερα μόνο αν ακολουθείς τον δικό σου ρυθμό. Θέλω να εργαστώ στο καφέ σήμερα, θέλω να πάω στο γυμναστήριο ή θέλω να ξεκινήσω απευθείας με ένα ραντεβού με πελάτη; Με εμάς, μπορείς να πάρεις αυτές τις αποφάσεις για τον εαυτό σου κάθε μέρα.

Όπως σου ταιριάζει

 • Μπορείς να οργανώσεις την εργάσιμη μέρα σου με βάση τις δικές σου ιδέες.
 • Μπορείς να διαλέξεις τον χώρο εργασίας και τις ώρες που θα εργάζεσαι κάθε μέρα – ακριβώς όπως σου ταιριάζει καλύτερα.
 • Η δέσμευσή σου καθορίζει την αμοιβή σου. Αν θέλεις, μπορείς να κερδίσεις περισσότερα από τον μέσο όρο. 
 • Έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις τη δική σου ομάδα. 
Οικονομικός σύμβουλος με ομάδα οικονομικών συμβούλων σε αίθουσα συνεδριάσεων της OVB

Εργασιακή παροχή νο. 2: Ισχυρή ομαδικότητα

Στην OVB είσαι μέλος μιας ισχυρής ομάδας, καθώς τα πολλά μυαλά γνωρίζουν περισσότερα σε σχέση με το ένα. Γι’αυτόν τον λόγο υπάρχει μια τοπική ομάδα πίσω από κάθε οικονομικό σύμβουλο στην OVB. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορείς να επιτύχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα μόνο μετά από στενή συνεργασία με τους συναδέλφους σου. Και υποστηρίζουμε αυτή την πεποίθηση κάθε μέρα.

Στενή συνεργασία

 • Κανείς δεν γνωρίζει τα πάντα κι αυτό είναι ΟΚ. Γι'αυτό έχει τόσο νόημα να συνεργαζόμαστε. Με εμάς, οι ικανοί εργαζόμενοι γίνονται μια ακόμα ικανότερη ομάδα που στηρίζει όλα τα μέλη της. 
 • Πίσω από εσένα και την ομάδα σου βρίσκεται η βάση της OVB: το κεντρικό γραφείο της χώρας. Εδώ μπαίνουν τα θεμέλια για την καθημερινή σου εργασία και βρίσκεται η εγγύηση ότι θα λάβεις όλη την υποστήριξη που χρειάζεσαι. 
 • Η OVB έχει πίσω της πάνω από 50 χρόνια επιτυχίας – γίνε μέρος της ιστορίας επιτυχίας μας και γράψε τα επόμενα κεφάλαια μαζί μας. 
Ομάδα οικονομικών συμβούλων της OVB που διασκεδάζει
Είσαι πραγματικός ομαδικός παίκτης;

Τότε βρες μια ομάδα της OVB κοντά σου και κάνε τώρα αίτηση για να γίνεις οικονομικός σύμβουλος.

Εργασιακή παροχή νο. 3: Ίσες ευκαιρίες στην πράξη

Κανείς υποψήφιος δεν είναι ίδιος με τον άλλο. Μπορείς να ξεκινήσεις μαζί μας μετά τις πανελλήνιες ή τις σπουδές, σαν αλλαγή καριέρας, μετά από γονεϊκή άδεια ή ακόμα κι αν είσαι ήδη επαγγελματίας στον χρηματοοικονομικό τομέα. Όλοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Το μόνο κριτήριο για την επιτυχία σου είναι να έχεις πάθος για αυτό που κάνεις, να σου αρέσει να δουλεύεις με άλλους ανθρώπους και να ταυτίζεσαι με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που ακολουθούμε.

Εκπαίδευση με σύστημα

 • Η δέσμευσή σου και μόνο καθορίζει την επιτυχία σου.
 • Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στα χρηματοοικονομικά για να μπεις στην ομάδα μας. Θα σου εξασφαλίσουμε μια άρτια εκπαίδευση. 
Οικονομικός σύμβουλος σε διάλογο σε τραπέζι συνεδριάσεων στην OVB

Εργασιακή παροχή νο. 4: Ποικιλία στην καθημερινή εργασιακή ρουτίνα

Δεν θα βρεις τυπικές εργάσιμες ημέρες σε εμάς. Ο κάθε πελάτης έχει ιδιαίτερες ανάγκες και ιδέες που απαιτούν από εσένα να βρεις νέες λύσεις. Σε εμάς θα βρεις προκλήσεις αλλά και ενθάρρυνση. Η περαιτέρω ανάπτυξή σου λαμβάνει χώρα στη δουλειά και σε διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Δεν θα βαρεθείς ποτέ.

Πάντα νέες εμπειρίες

 • Η ανάπτυξή σου είναι πολύ σημαντική για εμάς. Γι'αυτό θα σε στηρίξουμε μέσα από εκπαίδευση, σεμινάρια, και δια βίου μάθηση. 
 • Ως σύμβουλος στην OVB, καμία μέρα δεν είναι ίδια με την άλλη. Συνεχώς θα μαθαίνεις και θα μπορείς να εφαρμόσεις τη γνώση αμέσως. 
 • Φυσικά, θα εργάζεσαι κυρίως ψηφιακά, με την πιο προηγμένη τεχνολογία. 
Οικονομικοί σύμβουλοι της OVB διασκεδάζουν σε εκπαίδευση με λάπτοπ

Εργασιακή παροχή νο. 5: Ένα έργο με νόημα

Ως σύμβουλος στην OVB, εσύ είσαι ο συνεργάτης στο πλευρό των πελατών σου, βοηθώντας τους να πάρουν σωστές χρηματοοικονομικές αποφάσεις για να πετύχουν τους πολύ προσωπικούς στόχους και τις επιθυμίες τους. Τελικά, δημιουργείς μόνο ικανοποίηση. Μπορείς να ζητήσεις κάτι καλύτερο από ένα επάγγελμα;

Η ικανοποίηση ως στόχος

 • Στη σημερινή εποχή, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους να προγραμματίζουν το οικονομικό τους μέλλον από νωρίς. Σε μια ζούγκλα από παρόχους και προϊόντα, κάποιος σίγουρα χρειάζεται στήριξη. Και ακριβώς για αυτό είμαστε εδώ.
 • Εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να χαλαρώσουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τα χρηματοοικονομικά τους. 
 • Όταν θα έχεις κάνει καλή δουλειά ως σύμβουλος και θα έχεις έναν ανακουφισμένο και ικανοποιημένο πελάτη απέναντί σου, θα είναι δύσκολο να αντισταθείς να γιορτάσεις μαζί του.
Οικονομικός σύμβουλος της OVB συμβουλεύει ικανοποιημένο ζευγάρι
Θέλεις να μάθεις από πρώτο χέρι σχετικά με τις εργασιακές παροχές που σου προσφέρει η θέση του οικονομικού συμβούλου στην OVB;

Μπορείς να μιλήσεις με έναν οικονομικό σύμβουλο στην περιοχή σου.

Περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα

Ευκαιρίες ένταξης στην OVB

Για να γίνεις οικονομικός σύμβουλος στην OVB, δεν χρειάζεται να πληρείς συγκεκριμένα κριτήρια. Ψάχνουμε για μοναδικές προσωπικότητες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να ξεκινήσεις την καριέρα σου με εμάς.

Άντρας σκέφτεται να κάνει αίτηση στην OVB

Οι ευκαιρίες ανάπτυξης που έχεις ως οικονομικός σύμβουλος στην OVB

Με μας δεν θα μπεις σε τέλμα. Με μας, κάθε οικονομικός σύμβουλος περνά από ένα εξειδικευμένο και πολυεπίπεδο πλάνο καριέρας που επιτρέπει τη διαρκή ανάπτυξη. Η προσωπική σου δέσμευση και μόνο θα καθορίσει το πόσο γρήγορα θα ανελιχθείς.

Οικονομικοί σύμβουλοι της OVB σε διάλογο

Ιστορίες επιτυχίας από τους οικονομικούς μας συμβούλους

Χωρίς τους οικονομικούς μας συμβούλους, η OVB δεν θα υπήρχε. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες και οι ιστορίες τους είναι αυτό που κάνει την εταιρεία αυτό που είναι. Γι’αυτό είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουν οι οικονομικοί μας σύμβουλοι πληροφορίες εκ των έσω για την καθημερινή τους ζωή.

Οικονομικοί σύμβουλοι της OVB ανταλλάσσουν εμπειρίες