Βελτιστοποίηση των οικονομικών του νοικοκυριού - έξυπνη ιδέα.

«Χάρη στη δυναμική εξοικονόμησης στην καθημερινή μας ζωή, είμαστε τελικά οικονομικά πιο ευέλικτοι».

Το ιδανικό νοικοκυριό: Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας.

Κάθε ένας από εμάς έχει σταθερά μηνιαία έσοδα και έξοδα. Πολύ λίγοι άνθρωποι τείνουν να αμφισβητήσουν αυτές τις αξίες. Αξίζει την προσπάθεια. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης, απλώς πρέπει να βρεθούν. Πληρώνετε πάρα πολλά για τα υπάρχοντα ασφαλιστήριά σας συμβόλαια; Υπάρχει φθηνότερη εναλλακτική λύση από τον σημερινό σας πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας; Οι μηνιαίες εισφορές δεν είναι φθηνότερες σε άλλη ασφάλιση υγείας; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα, τα οποία μπορείτε να επανεπενδύσετε όπως κρίνετε εσείς καλύτερα.

«Το όνειρό μας είναι να ζήσουμε κάποτε για την στιγμή και να πετάξουμε για διακοπές μαζί. Χωρίς να χρειάζεται να υπολογίσουμε τα χρήματα.

Στα 32 μου, έχω μια καλή δουλειά σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο. Εκεί αισθάνομαι ότι έχω τακτοποιηθεί επαγγελματικά και είμαι πολύ απασχολημένος. Το θέμα είναι ότι τόσο από οικονομικής άποψης όσο και αναφορικά με τον χρόνο εργασίας δεν είναι η τέλεια περίπτωση για μένα και τη φίλη μου Κάτια. Είναι 28 ετών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Είμαστε μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Σχεδιάζουμε ένα μέλλον μαζί και θα θέλαμε να μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά. Ονειρευόμαστε έναν γάμο που θα μας μείνει αξέχαστος και θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Ένα ωραίο σπίτι με αρκετό χώρο είναι κάτι που επιθυμούμε πολύ. Μέχρι τώρα οι οικονομικοί μας πόροι δεν αρκούν. Ξανά και ξανά, η απόλαυση και χαλάρωση διαρκούν πολύ λίγο. Το όνειρό μας είναι να ζούμε για την στιγμή και να πηγαίνουμε μαζί διακοπές χωρίς να πρέπει να υπολογίζουμε τα χρήματα. Θα ήθελα να της κάνω πρόταση γάμου στις διακοπές. Όλα πρέπει να είναι τέλεια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα υλοποιήσουμε όλα αυτά αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα παρακολουθούμε μαθήματα μαγειρικής μαζί, αυτή είναι μια μικρή χαρά.»

Φίλιππος Κ.,
Αθήνα

 

«Μέσω βελτιστοποίησης των οικονομικών του νοικοκυριού σας, μπορούμε να επενδύουμε περισσότερα χρήματα με λογικό τρόπο.»

«Είμαι 36 ετών και έχω μεγάλη εμπειρία στα χρηματοοικονομικά μέσω της δουλειάς μου στην OVB. Δεν είναι μόνο αυτό που με ενδιαφέρει, όμως. Στον ελεύθερό μου χρόνο μού αρέσει να τρώω καλά έξω και να μαγειρεύω ανάλογα. Κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου μαθήματος μαγειρικής μου, συζητούσα με ένα νεαρό ζευγάρι που έδειχνε χαρούμενο αλλά και σε ένταση. Μου είπαν για τα κοινά τους σχέδια και την επιθυμία για διακοπές που απλώς δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά αυτή τη στιγμή, αλλά θα ήθελαν πολύ να πραγματοποιήσουν. Ήθελα να βοηθήσω τους δύο αυτούς ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων τους και να εξοικονομήσουν χρήματα πιο αποτελεσματικά με έναν απλό τρόπο: Κανονίσαμε ένα ραντεβού και επεξεργαστήκαμε μαζί ένα σχέδιο βελτιστοποίησης των οικονομικών τους.»

Θωμάς Β.
Χρηματοοικονομικός σύμβουλος

 

Το ραντεβού ανάλυσης

Το ραντεβού της ανάλυσης σας δίνει τη δυνατότητα να συναντήσετε τον χρηματοοικονομικό σας σύμβουλο και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας αν θα σας ωφελήσει να προχωρήσετε σε μία επιπλέον συνεργασία. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την καλή προετοιμασία. Ρωτήστε τον σύμβουλό σας για ό,τι θέλετε να ξέρετε.

«Χάρη στις εξατομικευμένες συμβουλές, το σχέδιο βελτιστοποίησης του προϋπολογισμού σας είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις επιθυμίες και τις επιλογές σας»

«Τελικά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στην καθημερινή ζωή και να τα επενδύσετε σε άλλους ουσιώδεις τομείς. Το θέμα της βελτιστοποίησης των οικονομικώντου νοικοκυριού φαίνεται να προκαλεί σύγχυση, αλλά είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί από ό,τι νομίζετε. Τα μικρά μέτρα αποφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη και αυξάνουν την ικανοποίηση. Ο προσωπικός σας χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην OVB μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις ατομικές σας δυνατότητες και προτεραιότητες. Με μια καλή οργάνωση μπορείτε να αποφύγετε τις άσκοπες δαπάνες και να είστε σε θέση να ασχοληθείτε με πράγματα που κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο πλούσια.»

Θωμάς Β.
Χρηματοοικονομικός σύμβουλος

 

Αποφύγετε τις δυσκολίες, χωρίς συμβιβασμούς - μια επισκόπηση της βελτιστοποίησης των οικονομικών του νοικοκυριού σας

Γιατί να κλείνετε τα μάτια σας λόγω καθαρής σύγχυσης και να πληρώνετε περισσότερα, όταν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με τη βελτιστοποίηση των οικονομικών του νοικοκυριού σας; Με μικρούς, χρήσιμους τρόπους, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να τα επενδύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - στον εαυτό σας και στις δικές σας επιθυμίες.

Δεν χρειάζεται να περιπλανηθείτε στη ζούγκλα των δυνατοτήτων μόνος σας, όταν μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη του προσωπικού σας χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Μεμονωμένα, μπορούν να βρεθούν πολλοί τομείς όπου μπορούν να εξοικονομηθούν χρήματα χωρίς ιδιαίτερες απώλειες στην καθημερινή ζωή. Με τη διάρθρωσή τους μπορεί να καθοριστεί καλύτερα και να διευκολυνθεί ο προσδιορισμός των πιθανών εξοικονομήσεων. Είναι πιο εύκολο από ό,τι φαίνεται.

Ο προσωπικός σας χρηματοοικονομικός σύμβουλος είναι ειδικός στον προσδιορισμό των οφελών και των παγίδων και μπορεί να τα ταιριάξει με τις ατομικές σας ανάγκες. Για μια ξέγνοιαστη καθημερινή ζωή χωρίς συμβιβασμούς.

Διαμέρισμα

  • Ηλεκτρικό ρεύμα
  • Αέριο

Τρόπος ζωής

  • Αυτοκίνητο
  • Κατανάλωση

Υγεία

Υποχρεωτική ασφάλιση υγείας

Η καθημερινή έξυπνη εξοικονόμιση αφήνει περιθώρια για περισσότερη διασκέδαση »Αθλήματα, Διακοπές, Netflix« και περισσότερες σκέψεις για το μέλλον »Παροχή σύνταξης, συμπληρωματική ασφάλιση υγείας, αποταμιευτικά προγράμματα«.

Τι γίνεται με τη βελτιστοποίηση των οικονομικών του νοικοκυριού;

  • Μια επισκόπηση των δικών σας εξόδων και εξοικονομήσεων γλιτώνει από μακροπρόθεσμες άσκοπες δαπάνες.
  • Τα χρήματα που εξοικονομείτε από τους τομείς των ενοχλητικών υποχρεώσεων, μπορείτε να τα επενδύετε ελεύθερα στον εαυτό σας.
  • Ο προσωπικός σας χρηματοοικονομικός σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει και να σας απαλλάξει από το σοβαρό αυτό πρόβλημα: Μπορείτε να χαλαρώσετε.

Οι τομείς όπου υπάρχουν δυνατότητες εξοικονόμησης ποικίλλουν από περίπτωση σε περίπτωση και εξαρτώνται από τις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις στη ζωή. Για να σταματήσετε τους συμβιβασμούς, για να μην χάνετε τίποτα από τα σημαντικά για εσάς πράγματα, ο χρηματοοικονομικός σας σύμβουλος θα είναι πάντα δίπλα σας. Αντί να βλέπετε τα χρήματά σας να χάνονται, μπορείτε να τα επενδύσετε με το σωστό σχέδιο σε πράγματα που μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένους - κάθε μέρα.

Εξατομικευμένες λύσεις

Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής μας συζήτησης, εξηγούμε την κατάλληλη οικονομική λύση, προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη. Επιλέγουμε μόνο προϊόντα από συνεργαζόμενες εταιρείες πρώτης κατηγορίας.

«Μέσω βελτιστοποίησης των οικονομικών του νοικοκυριού σας μπορούμε να κάνουμε και τα δύο: Να εξοικονομούμε και να ζούμε καλά.»

«Η γνωριμία με τον Θωμά μας βοήθησε πολύ. Παλιότερα, η αποταμίευση στην καθημερινή μας ζωή δεν ήταν εφικτή. Με την υποστήριξη ενός ειδικού όπως αυτός, ο οποίος εξισορροπεί τις προσωπικές μας επιθυμίες και δυνατότητες, είμαστε σύντομα έτοιμοι να σχεδιάσουμε το ταξίδι μας. Ξαφνιαστήκαμε τόσο που με έναν καλό οικονομικό προγραμματισμό τα πάντα είναι δυνατά, ώστε πλέον λαμβάνουμε τις συμβουλές του σε τακτική βάση. Είμαι πολύ χαρούμενος και η Κάτια επίσης. Ότι τα χρήματα αρκούσαν ακόμη και για ένα όμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων, θα το μάθει στο ταξίδι που θα κάνουμε μαζί ...»

Φίλιππος Κ.,
Αθήνα

 

Το ραντεβού για service

Στα πλαίσια του ραντεβού για service, ελέγχετε με τον χρηματοοικονομικό σας σύμβουλο την κατάσταση της ζωής σας. Για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή, είναι λογικό να αλληλεπιδράσετε με τον σύμβουλό σας, έτσι ώστε το πακέτο πρόνοιάς σας να μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω.