Τι σου είναι σημαντικό;

Να ακολουθήσεις νέους δρόμους – Καριέρα στην OVB

Ανακάλυψε, εάν ταιριάζουμε ο ένας στον άλλον

Πιστεύουμε στα πλεονεκτήματα εργασίας που μπορεί να προσφέρει η OVB.

Οι πελάτες μας είναι διαφέρουν πολύ μεταξύ τους και έχουν ατομικούς στόχους και απαιτήσεις. Αυτό ακριβώς περιμένουμε και εμείς από τους οικονομικούς μας συμβούλους. Το εάν θα εκπληρώσεις σε εμάς τα επαγγελματικά σου όνειρα, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε εκ των προτέρων ούτε εμείς, αλλά ούτε και εσύ. Το σίγουρο είναι ότι η επαγγελματική καθημερινότητα σε εμάς είναι μοναδική! Εάν ψάχνεις μια δουλειά που να σου προσφέρει ευελιξία και ανεξαρτησία, τότε μία καριέρα σε εμάς θα ήταν ο σωστός δρόμος για σένα.

Πλεονέκτημα εργασίας – Καθορίζεις μόνος σου την καριέρα σου

Βέρα (33)

»Όταν τα παιδιά ήταν μικρά είχα μόνο λίγες ώρες για τη δραστηριότητά μου ως οικονομική σύμβουλος. Τώρα που τα παιδιά μεγάλωσαν και είναι σχετικά αυτόνομα θα ήθελα και εγώ να εξελιχθώ επαγγελματικά όπως το επιθυμώ. Στη φάση αυτή φτιάχνω την ομάδα μου και χαίρομαι που θα αναλάβω περισσότερες ευθύνες αντιμετωπίζοντας όλο και μεγαλύτερες επαγγελματικές προκλήσεις.«

Με μια ματιά

Ανεξαρτησία, αυτονομία και ευελιξία είναι ο πυρήνας της καθημερινότητας ενός συμβούλου στην OVB. Πιστεύουμε ότι μπορεί κάποιος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του όταν ακολουθεί τον δικό του ρυθμό εργασίας. Δουλεύω σήμερα στο καφέ, πηγαίνω να αθληθώ ή ξεκινώ αμέσως με το πρώτο ραντεβού μου για σήμερα; Αυτά μπορείς να τα αποφασίζεις σε εμάς μόνος / μόνη σου, σε καθημερινή βάση.

Μπορώ να προσαρμόσω την εργασία μου στην OVB στις απαιτήσεις μου;

Βέρα: Ακόμα περισσότερο: Μπορείς να διαμορφώσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου τελείως με βάση τις αντιλήψεις σου.

Βέρα: Μπορείς να επιλέξεις χώρο και χρόνο εργασίας κάθε μέρα – με βάση τον τρόπο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Βέρα: Ο τρόπος και το μέγεθος της δραστηριότητάς σου προσδιορίζει και την αμοιβή σου. Εάν θέλεις μπορείς να έχεις άνω του μέσου όρου καλές αποδοχές.

Βέρα: Πέραν αυτού έχεις τη δυνατότητα να αναπτύξεις όλο και περισσότερο τόσο την ομάδα σου όσο και την επιχείρησή σου.

Δεν είχα φανταστεί ότι η εργασία με την παροχή οικονομικών υπηρεσιών θα ήταν τόσο ευέλικτη και ενδιαφέρουσα.

Πλεονέκτημα εργασίας – Ανεξάρτητος, αλλά μέλος της ομάδας

Ρίτα (27)

»Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη εάν το περιβάλλον των οικονομικών υπηρεσιών και των ασφαλιστικών προϊόντων ήταν το σωστό για μένα. Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία για αυτό το θέμα. Στην OVB αισθάνομαι ότι έχω βρει αυτό που επιθυμούσα. Η επικοινωνία με τους πελάτες μού αρέσει και χαίρομαι κάθε φορά όταν βλέπω τα ευχαριστημένα πρόσωπά τους. Σε εξειδικευμένα ζητήματα μπορώ να υπολογίζω πάντα στην υποστήριξη των συνεργατών της ομάδας μου και να μαθαίνω με τον τρόπο αυτό κάθε μέρα κάτι καινούργιο.«

Με μια ματιά

Περισσότερα μυαλά ξέρουν πολύ περισσότερα από ένα. Για το λόγο αυτό πίσω από κάθε Σύμβουλο της OVB υπάρχει η υποστήριξη της τοπικής ομάδας του. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνο μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών ανάμεσα στους Συνεργάτες της ομάδας είναι δυνατή η επίτευξη ιδανικών αποτελεσμάτων. Και αυτό βιώνουμε καθημερινά στην πράξη.

Πως μπορώ να είμαι ένας καλός οικονομικός σύμβουλος, από την στιγμή που έχω ο ίδιος απορίες πάνω σε ειδικά ζητήματα;

Ρίτα: Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τα πάντα και δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Ακριβώς για το λόγο αυτό έχει νόημα η συνεργασία. Οι δυνατοί συνεργάτες σε εμάς συνθέτουν μία ακόμα πιο ισχυρή ομάδα, στην οποία κυριαρχεί η αλληλοϋποστήριξη.

Ρίτα: Πίσω από εσένα και την ομάδα σου υπάρχει η υποστήριξη της OVB: Η Διεύθυνση της OVB Ελλάς. Εδώ υπάρχουν οι βάσεις για την καθημερινή εργασία σου και εξασφαλίζεται ότι λαμβάνεις κάθε απαιτούμενη υποστήριξη.

Ρίτα: Η OVB γνωρίζει την επιτυχία εδώ και 50 χρόνια. Γίνε και εσύ μέρος της και συμμέτοχος στην ιστορία της επιτυχίας της.

Ευχαριστώ, αυτό με κάνει να αισθάνομαι πραγματική ασφάλεια.

Μπορείς να ξεκινήσεις και εσύ στην OVB;

Έχω έστω και μία δυνατότητα να ξεκινήσω δραστηριότητα ως οικονομικός σύμβουλος με το απολυτήριο από το σχολείο ή το πτυχίο μου ή με βάση την μέχρι τώρα επαγγελματική μου σταδιοδρομία; Εδώ μπορείς να πληροφορηθείς περισσότερα για τις δυνατότητες έναρξης δραστηριότητας.

Πλεονέκτημα εργασίας – Δυνατότητα ατομικής καριέρας

Θωμάς (32)

»Ξεκίνησα ως Financial Trainee. Τώρα είμαι GST στην OVB και χαίρομαι πολύ γιατί η εξίσωση εδώ είναι πολύ απλή: Εάν δουλεύει κανείς πολύ, κερδίζει και πολλά χρήματα. Αυτό είναι διάφανο και υπολογίσιμο και με παρακινεί, να δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ.«

Με μια ματιά

Κανένας ενδιαφερόμενος για ανάληψη δραστηριότητας στην OVB δεν είναι ίδιος με άλλον. Μπορείς να ξεκινήσεις σε εμάς μετά την αποφοίτησή σου από το Λύκειο ή από κάποια Ανώτατη Σχολή, αλλάζοντας πεδίο απασχόλησης από άλλον κλάδο, αφού μεγαλώσουν κάπως πρώτα τα παιδιά ή ως έμπειρος στην διαχείριση οικονομικών στοιχείων. Όλοι έχουν τις ίδιες δυνατότητες για εξέλιξη. Προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η προθυμία σου να εργαστείς με πάθος, η διάθεσή σου να συνεργαστείς ευχάριστα με άλλους ανθρώπους και να ταυτιστείς με υψηλά ποιοτικά πρότυπα της OVB.

Τι χρειάζομαι για να αιτηθώ συνεργασία με την OVB;

Θωμάς: Η επιτυχία σας εξαρτάται από το βαθμό που θα δραστηριοποιηθείτε για λογαριασμό της OVB.

Θωμάς: Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στα οικονομικά για να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε εμάς. Φροντίζουμε να λαμβάνεις μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Αυτό δεν το είχα φανταστεί. Επομένως δεν χρειάζεται να με απασχολεί καθόλου ως θέμα.

Πλεονέκτημα εργασίας – Ενδιαφέρουσα καθημερινή εργασία ε

Κώστας (45)

»Εδώ και 18 χρόνια είμαι ευτυχισμένος με τη δουλειά μου ως οικονομικός σύμβουλος. Μονοτονία και επαναλαμβανόμενες διαδικασίες δεν είναι του γούστου μου και βαριέμαι γρήγορα. Η εργασία μου με ανθρώπους, είτε πρόκειται για πελάτες είτε για συνεργάτες της ομάδας μου είναι κάθε μέρα ξεχωριστή και αδύνατον να προβλεφθεί. Έτσι έχω πάντα το κίνητρο για τα νέα καθήκοντα που μου επιφυλάσσει η κάθε καινούργια μέρα.«

Με μια ματιά

8 με 3 δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις σε εμάς. Κάθε πελάτης αποτελεί ειδική περίπτωση λόγω των ειδικών αναγκών και επιθυμιών του. Αυτό απαιτεί από εσένα την προσπάθεια για εύρεση της κατάλληλης λύσης. Σε εμάς αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις και απαιτήσεις της δουλειάς και ταυτόχρονα υποστηρίζεσαι και προάγεσαι με βάση την επίδοσή σου. Η εξέλιξή σου επιτυγχάνεται «On the Job» και μέσω διάφορων Workshops. Δεν θα βαρεθείς ποτέ σε εμάς.

Η δουλειά του οικονομικού συμβούλου μου ταιριάζει, από την στιγμή που με ενδιαφέρει να εξελίσσομαι διαρκώς;

Κώστας: Φυσικά! Μας ενδιαφέρει πολύ η εξέλιξή σου. Για τον λόγο αυτό σε υποστηρίζουμε μέσω σεμιναρίων, Workshops και συνεχούς εκπαίδευσης.

Κώστας: Πέραν αυτού ως σύμβουλος της OVB κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Μαθαίνεις συνεχώς και μπορείς να εφαρμόζεις άμεσα την γνώση σου στην πράξη.

Κώστας: Φυσικά και χρησιμοποιείς σε μεγάλο βαθμό ψηφιακά μέσα και μάλιστα είσαι εξοικειωμένος με την τελευταία στάθμη της τεχνολογίας.

Αυτό με καθησυχάζει. Δεν μπορώ καθόλου να αντέξω την απραγία.

Η δομημένη εκπαίδευσή μας

Οι νέοι Σύμβουλοι της OVB πρέπει να μάθουν την δουλειά από την αρχή για να μπορούν να παρέχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους μελλοντικούς πελάτες τους. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε ένα καλά δομημένο και δοκιμασμένο σύστημα εκπαίδευσης. Θα ήθελες να μάθεις περισσότερα για τη δουλειά μας και την εκπαίδευση σε οικονομικό σύμβουλο;

Πλεονέκτημα εργασίας – Δουλειά με στόχους και νόημα

Κατερίνα (28)

»Ως επαγγελματίας στη διαχείριση οικονομικών στοιχείων η βασική μου δουλειά είναι να υποστηρίζω ανθρώπους στον προγραμματισμό των οικονομικών τους και της ζωής τους. Έτσι καταφέρνουν να διαμορφώνουν την καθημερινότητά τους όπως επιθυμούν και να ικανοποιούνται πλήρως από το αποτέλεσμα. Από την στιγμή που οι πελάτες μου είναι ικανοποιημένοι ξέρω ότι έχω κάνει καλά τη δουλειά μου.«

Με μια ματιά

Ως σύμβουλος της OVB είσαι ο συμπαραστάτης του πελάτη που τον βοηθάει να λάβει τις σωστές οικονομικές αποφάσεις και να επιτύχει τους απόλυτα προσωπικούς στόχους και επιθυμίες του. Τελικά καταφέρνεις να ικανοποιείς πλήρως τους πελάτες σου. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο που μπορεί κάποιος να επιθυμήσει από το επάγγελμά του;

Μου είναι πολύ σημαντικό να έχω κοινωνική προσφορά μέσω του επαγγέλματός μου. Είναι κάτι τέτοιο δυνατό μέσω της OVB;

Κατερίνα: Σήμερα είναι όλο και πιο σημαντικό για τους ανθρώπους να μπορούν να προγραμματίζουν οικονομικά το μέλλον τους. Σε μία ζούγκλα παρόχων και προϊόντων απαιτείται οπωσδήποτε επαγγελματική υποστήριξη. Και ακριβώς για τον λόγο αυτό υπάρχουμε εμείς, η OVB.

Κατερίνα: Φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να παραμένουν ήσυχοι και να μην έχουν την έννοια για την διαχείριση των οικονομικών τους.

Κατερίνα: Όταν κάποιος έχει κάνει καλή δουλειά και έχει απέναντί του έναν ανακουφισμένο και ικανοποιημένο πελάτη, τότε δεν μπορεί παρά να είναι και ο ίδιος χαρούμενος και ικανοποιημένος.

Αυτό είναι στοιχείο μιας δουλειάς που προσφέρει ικανοποίηση.