Καλώς ορίσατε στην OVB

Για να αρχίσετε να εργάζεστε για μας, δεν χρειάζεται να χωρέσετε σε ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο προφίλ. Ψάχνουμε για προσωπικότητες.

Υποβάλλετε αίτηση συνεργασίας τώρα

»Οι πελάτες μας είναι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους. Και ακριβώς αυτό περιμένουμε και εμείς από τους οικονομικούς συμβούλους μας.«

Σε εμάς δεν είναι σημαντικό, να φέρεις μαζί σου το «τέλειο» βιογραφικό. Ακριβώς το αντίθετο: Μετά την γνωριμία με τον χώρο μπορεί κανείς να αναπτυχθεί κανονικά. Δεν ψάχνουμε μηχανές, αλλά ανθρώπους με καρδιά και μυαλό, οι οποίοι να μπορούν να εργαστούν με πάθος. Και για το λόγο αυτό υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να ξεκινήσετε την δραστηριότητά σας.

Εκκίνηση για επιτυχημένη σταδιοδρομία

Γιώργος (19),

»Φέτος τελείωσα το λύκειο και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανώτατες σπουδές ή γενικότερα μία μακρόχρονη εκπαίδευση θεωρώ ότι είναι πολύ χρονοβόρες διαδικασίες, με περισσότερο θεωρητικές και λιγότερο πρακτικές γνώσεις.

Σε αυτό το πεδίο δεν βλέπω ιδιαίτερο νόημα. Δεν ήξερα πάντως ότι μπορεί κανείς να ασχοληθεί με την OVB αμέσως μετά το σχολείο και να μάθει μέσα από τους συνεργάτες της και την επαφή με τους πελάτες τεχνικά την δουλειά ενός οικονομικού συμβούλου. Μέχρι στιγμής πηγαίνουν όλα πολύ καλά και επιθυμώ να πετύχω πολλά μέσα από την OVB.«

»Έχω και χωρίς εκπαίδευση δυνατότητες καριέρας στην OVB;«

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας στη διαχείριση οικονομικών στοιχείων για να ξεκινήσεις σε εμάς.

Στην εκπαίδευση σε οικονομικό σύμβουλο της OVB μαθαίνεις από την αρχή όλα όσα χρειάζονται για την μελλοντική σου δουλειά.

Με τον τρόπο αυτό μαζεύεις από την αρχή σημαντικές εμπειρίες στην ομάδα σου. Η εκπαίδευση κατά την εργασία »Training on the job« έχει σε εμάς πολύ μεγάλη σημασία.

Ποια πλεονεκτήματα έχεις στην OVB;

Καλές δυνατότητες ανέλιξης και μία ενδιαφέρουσα καθημερινότητα είναι δύο μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα που σου προσφέρονται στην OVB. Ενημερώσου εδώ για όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρονται.

Ενδιαφέρουσα συμπληρωματική απασχόληση παράλληλα με τις σπουδές

Ζωή (25)

»Έκανα Bachelor στα Οικονομικά, αλλά διαπίστωσα ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, ότι δεν μπορώ να φανταστώ μία καθημερινότητα σε ένα επάγγελμα που δεν θα είχα άμεση επαφή με ανθρώπους.

Στην δραστηριότητα ως οικονομική σύμβουλος βλέπω τις επαγγελματικές απαιτήσεις μου να ικανοποιούνται. Η ικανότητα επικοινωνίας και συναίσθησης που διαθέτω συνδυάζονται με τις τεχνικές γνώσεις μου χωρίς να αλληλοαναιρούνται. Και εκτός των άλλων έχω μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας.«

»Μου ταιριάζει η OVB, εάν έχω υψηλές απαιτήσεις ως επαγγελματίας;«

»Εάν έρχεσαι φρέσκος από την ολοκλήρωση των ανώτατων σπουδών σου, σού προσφέρουμε το ιδανικό περιβάλλον για να εφαρμόσεις τις γνώσεις σου στην επαγγελματική σου καριέρα.

Με την στοιχειώδη φιλοδοξία για προσωπική επαγγελματική επιτυχία μπορείς να εξελιχθείς γρήγορα, και να καθοδηγήσεις την δική σου ομάδα συμβούλων.«

Δυνατότητα πραγματικής καριέρας

Αναγνωρίζεις τον εαυτό σου και έχεις διάθεση να ακολουθήσεις νέους δρόμους. Τότε αιτήσου για ένα μέλλον ως οικονομικός σύμβουλος της OVB.