Ακολουθήστε νέους δρόμους.

Αναζητούμε για την ομάδα μας νέους ανθρώπους που να έχουν τη διάθεση να δουλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και πάθος.

Υποβάλλετε αίτηση συνεργασίας τώρα

Διαθέτεις στοιχεία πωλητή; Τότε ξεκίνα το μέλλον σου ως οικονομικός σύμβουλος της OVB.

Ο στόχος μας ως μία ηγέτιδα εταιρεία παροχής συμβουλών για οικονομικές υπηρεσίες στην Ευρώπη είναι μία προσωπική και μακροπρόθεσμη φροντίδα των πελατών μας στον τομέα του οικονομικού σχεδιασμού, της πρόνοιας και της εξασφάλισης έναντι πιθανών κινδύνων. Από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν είμαστε μόνο πάροχοι υπηρεσιών, αλλά άνθρωποι που μπορεί να εμπιστευτεί ο πελάτης και είναι κάθε στιγμή στη διάθεσή του. Με εφόδια την συναίσθηση για τις ανάγκες του πελάτη, την εμπειρία και την εξειδίκευση φέρνουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στην επίτευξη των προσωπικών τους στόχων και επιθυμιών.

12.000

12.000

100

Πάνω από 100 Συνεργάτες μας στη διάθεσή σας για παροχή οικονομικών υπηρεσιών

12

Πάνω από 12 γραφεία σε όλη την Ελλάδα

10

Πάνω από 10 ισχυρές συνεργαζόμενες εταιρείες

Εργαζόμαστε πάντα μαζί ως ομάδα

Η παροχή συμβουλών λαμβάνει χώρα μέσα από ειλικρινή επικοινωνία και με προσανατολισμό στην εύρεση λύσεων, τόσο με τον πελάτη όσο και με τους υπόλοιπους συνεργάτες στην ομάδα. Η ποιότητα των συμβουλών μας βασίζεται στην γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με τους συναδέλφους και στην αμοιβαία υποστήριξη εντός της ομάδας. Τα κοινά γραφεία των ομάδων μας καθιστούν δυνατή την γρήγορη εξυπηρέτηση και την ευέλικτη κατά τόπο συνεργασία. Οι τοπικές ομάδες συμβούλων λειτουργούν αμοιβαία παρακινητικά με αποτέλεσμα τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις. Αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τους συμβούλους και τους πελάτες μας.

Παρέχουμε συμβουλές με την καρδιά και την λογική

Οι σύμβουλοί μας συμπαραστέκονται στους πελάτες σε βάθος χρόνου και με ευελιξία. Κατανοούν αυτά που τους απασχολούν, έχουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους και προτείνουν ουσιαστικές λύσεις. Είμαστε πολύ καλοί σε αυτόν τον τομέα επειδή οι σύμβουλοί μας εργάζονται με πάθος και αγαπούν αυτό που κάνουν. Σε εμάς απασχολούνται άνθρωποι που αντιλαμβάνονται πλήρως τα οικονομικά θέματα και μπορούν να επικοινωνούν με τον πελάτη με συναίσθηση και κατανόηση. Στο πλαίσιο αυτό διαμορφώνεται μία μακρόχρονη συνεργασία βασισμένη στην εμπιστοσύνη, από την οποία έχουν όφελος πελάτες και σύμβουλοι.

Τι σου προσφέρει η δραστηριότητα ως Οικονομικός Σύμβουλος της OVB;

Ευελιξία, ανεξαρτησία και δουλειά με νόημα – αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που καθιστούν τόσο μοναδική την δραστηριότητα στην OVB. Ο βαθμός της ενασχόλησής σου θα κρίνει πόσο ψηλά μπορείς να φθάσεις σε εμάς. Εάν δεν έχεις καθόλου διάθεση να εργαστείς σε ένα μονότονο περιβάλλον και προτιμάς να συνεργαστείς με ευγενικούς και εφοδιασμένους με πολλά προσόντα συναδέλφους, τότε είσαι στην σωστή εταιρεία.

Τα πλεονεκτήματα της εργασίας σου

 

Μπορείς να ξεκινήσεις και εσύ στην OVB;

Έχω έστω και μία δυνατότητα να ξεκινήσω δραστηριότητα ως οικονομικός σύμβουλος με το απολυτήριο από το σχολείο ή το πτυχίο μου ή με βάση την μέχρι τώρα επαγγελματική μου σταδιοδρομία; Εδώ μπορείς να πληροφορηθείς αναλυτικότερα για τις δυνατότητες που υπάρχουν για έναρξη δραστηριότητας.

Οι δυνατότητές σου έναρξης δραστηριότητας

Προσωπικά δεδομένα
Εκπαίδευση και επαγγελματική πορεία

Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτή τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή με ισχύ για το μέλλον στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση info@ovb.gr.