Ακολουθήστε νέους δρόμους.

Αναζητούμε για την ομάδα μας νέους ανθρώπους που να έχουν τη διάθεση να δουλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και πάθος.

Υποβάλλετε αίτηση συνεργασίας τώρα

Διαθέτεις στοιχεία πωλητή; Τότε ξεκίνα το μέλλον σου ως οικονομικός σύμβουλος της OVB.

Ο στόχος μας ως μία ηγέτιδα εταιρεία παροχής συμβουλών για οικονομικές υπηρεσίες στην Ευρώπη είναι μία προσωπική και μακροπρόθεσμη φροντίδα των πελατών μας στον τομέα του οικονομικού σχεδιασμού, της πρόνοιας και της εξασφάλισης έναντι πιθανών κινδύνων. Από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν είμαστε μόνο πάροχοι υπηρεσιών, αλλά άνθρωποι που μπορεί να εμπιστευτεί ο πελάτης και είναι κάθε στιγμή στη διάθεσή του. Με εφόδια την συναίσθηση για τις ανάγκες του πελάτη, την εμπειρία και την εξειδίκευση φέρνουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στην επίτευξη των προσωπικών τους στόχων και επιθυμιών.

| ΟVB Ελλάς

Εκπαιδευόμενος στον τομέα των οικονομικών με εστίαση στη διοίκηση

Ψάχνουμε κάποιον να ενισχύσει την ομάδα μας το συντομότερο δυνατό ως Εκπαιδευόμενος στον τομέα των οικονομικών με εστίαση στη διοίκηση για την OVB Ελλάδας, Στόχος μας ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών συμβούλων στην Ευρώπη είναι η προσωπική και μακροπρόθεσμη υποστήριξη των πελατών μας όσον αφορά τα οικονομικά, την πρόληψη και την εξασφάλιση. Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 50 χρόνια στη Γερμανία πλέον δραστηριοποιούμαστε σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρε- τούμε πάνω από 4 εκατομμύρια πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα κεντρικά γραφεία μας στην Ελλάδα υπάρχουν εδώ και 28 χρόνια. Πλέον, θα θέλαμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση: Επεκτείνουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες στη χώρα. Για αυτό σας χρειαζόμαστε!

| ΟVB Ελλάς

Οικονομικό Σύμβουλο

Για την ενίσχυση της ομάδας μας αναζητούμε άμεσα έναν/μία Οικονομικό Σύμβουλο με επίκεντρο καθήκοντα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην OVB Ελλάς Ως η κορυφαία εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών στην Ευρώπη, στόχος μας είναι η προσωπική και μα- κροπρόθεσμη υποστήριξη των πελατών μας σε τομείς όπως οι χρηματοδοτήσεις, η αποταμίευση, οι επενδύσεις, η πρόληψη και η οικονομική εξασφάλιση και προστασία τους, η μείωση και αναδιάρθρωση των παγίων και λειτουργικών εξόδων της οικογένειας και/ή της επιχείρησής τους. Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από 52 χρόνια στη Γερμανία, ενώ πλέον δραστηριοποιούμαστε σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετούμε πάνω από 4 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Η έδρα μας στην Ελλάδα υπάρχει εδώ και 28 χρόνια. Τώρα θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα: Επεκτείνουμε τις επιχειρηματι- κές μας δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα και γι’ αυτό χρειαζόμαστε εσένα !

Μπορείς να ξεκινήσεις και εσύ στην OVB;

Έχω έστω και μία δυνατότητα να ξεκινήσω δραστηριότητα ως οικονομικός σύμβουλος με το απολυτήριο από το σχολείο ή το πτυχίο μου ή με βάση την μέχρι τώρα επαγγελματική μου σταδιοδρομία; Εδώ μπορείς να πληροφορηθείς αναλυτικότερα για τις δυνατότητες που υπάρχουν για έναρξη δραστηριότητας.