Θέλετε να χαράξετε νέα επαγγελματική πορεία; Τότε ξεκινήστε την καριέρα σας μαζί μας!

Ευελιξία, αυτονομία και μια εκπληκτική δουλειά με νόημα και σκοπό: αυτά καθιστούν την εργασία του χρηματοοικονομικού συμβούλου OVB τόσο ξεχωριστή.

Μόνο η αφοσίωσή σας καθορίζει πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε μαζί μας. Εάν δεν θέλετε πια μια μονότονη εργασιακή ρουτίνα και σας αρέσει η ιδέα να ενεργείτε ανεξάρτητα ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεστε με ικανούς και φιλικούς συναδέλφους, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Ξεκινήστε κι εσείς την καριέρα σας ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος της OVB!

Κάντε αίτηση τώρα

Τι είναι αυτό που κάνει την εργασία σε εμάς να ξεχωρίζει;

Όποιος αναζητά μια ασφαλή εργασία που προσφέρει αυτονομία, ανεξαρτησία και ευελιξία, έχει έρθει στο σωστό μέρος. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορείτε να κάνετε το καλύτερο δυνατό μόνο εάν ακολουθείτε τον δικό σας ρυθμό.

Η εντατική ομαδική εργασία είναι το παν. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τα βέλτιστα εργασιακά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο σε στενή συνεργασία με τους συναδέλφους. Η εργασιακή σας καθημερινότητα σε εμάς, δεν έχει καμία σχέση με τα οχτάωρα ρουτίνας που φαντάζεστε. Κάθε πελάτης έχει πολύ ατομικές ανάγκες και ιδέες και απαιτεί από εσάς νέες προσεγγίσεις και προτάσεις λύσεων. Ως σύμβουλος της OVB, είστε ένας πολύτιμος συνεργάτης στο πλάι του εκάστοτε πελάτη, βοηθώντας τον να λαμβάνει πάντα τις σωστές οικονομικές αποφάσεις και να επιτυγχάνει τους προσωπικούς του στόχους και επιθυμίες.

Κάντε αίτηση τώρα και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της εργασίας σε μας

Τι χρειάζεστε για να προσληφθείτε;

Για να ξεκινήσετε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος μαζί μας, δεν χρειάζεται να ταιριάζετε ακριβώς σε κάποιο καλούπι. Ψάχνουμε για έντονες, μοναδικές προσωπικότητες.

Για να προσληφθείτε, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών. Στον κύκλο εκπαίδευσης χρηματοοικονομικών συμβούλων που παρέχουμε, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τη μελλοντική σας δουλειά. Επίσης, προσφέρουμε στους αποφοίτους πανεπιστημίου το ιδανικό περιβάλλον για να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις που απέκτησαν. Ή απλώς θέλετε να ξαναμπείτε στην αγορά εργασίας μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα; Κανένα πρόβλημα! Μαζί μας μπορείτε να αποφασίσετε με ευελιξία πότε, πού και πόσο θέλετε να εργαστείτε. Οι επαγγελματίες του κλάδου των χρηματοοικονομικών που δεν βλέπουν περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης στην τρέχουσα εργασία τους είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι.

Ξεκινήστε την καριέρα σας στην OVB

Ποιες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης έχετε στην εταιρεία μας;

Μαζί μας, δεν θα μείνετε ποτέ στάσιμοι. Με το σχέδιο σταδιοδρομίας της OVB, όλοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Στην OVB, κάθε σύμβουλος περνά από ένα εξειδικευμένο και πολυεπίπεδο σχέδιο σταδιοδρομίας που επιτρέπει τη συνεχή ανέλιξη. Η επίτευξη του επόμενου επιπέδου σταδιοδρομίας συνδέεται πάντα με θεωρητική κατάρτιση και περαιτέρω εκπαίδευση, καθώς και με την πρακτική εμπειρία. Καθένας από τους συμβούλους μας λαμβάνει υποστήριξη από την ομάδα και τον διευθυντή του στην καθημερινή του εργασία.

Κάντε αίτηση τώρα και ξεκινήστε την προσωπική σας άνοδο στα σκαλιά της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας

Τι προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν οι αιτούντες;

Για εμάς δεν μετράει το βιογραφικό σας, αλλά το ποιος είστε και τι θέλετε να πετύχετε. Καθοριστικό ρόλο παίζουν ορισμένες προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Για εμάς, στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνθρωπος. Επομένως, θα πρέπει να μπορείτε να προσεγγίζετε πελάτες και συναδέλφους με τρόπο ευχάριστο, ανοιχτό και φιλικό. Είναι σημαντικό να επικοινωνείτε καθαρά και κατανοητά. Με έναν βαθμό ενσυναίσθησης επίσης, μπορείτε να έρχεστε πιο κοντά στους πελάτες και τις ανάγκες τους. Ως σύμβουλος, έχετε μια ιδιαίτερα ποικιλόμορφη καθημερινή ρουτίνα εργασίας. Για να μην χάνετε ποτέ τον έλεγχο, πρέπει να είστε σε θέση να δομείτε και να ιεραρχείτε σωστά τόσο τον εαυτό σας, όσο και την εργασία σας. Για να μπορείτε να αλλάξετε την τρέχουσα κατάσταση των πελατών σας με βάση τους στόχους και τις επιθυμίες τους, θα πρέπει επίσης να έχετε καλές αναλυτικές δεξιότητες.

Κάντε αίτηση τώρα και δείξτε μας τα δυνατά σας σημεία

Ξεκινήστε τώρα ως σύμβουλος στην OVB στο Χαλάνδρι

Κάντε αίτηση τώρα

Τα πεδία που σημειώνονται με * πρέπει να συμπληρωθούν για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την αίτησή σας.


Επιτρεπόμενες μορφές: PDF, Word, ZIP, OpenOffice, OpenDocument, JPG, PNG, BMP | Μέγιστο 20 MB